2777
2789
عنوان

ولی ماهایی که معده مون ازغم دردمیگیره خیلی گناه داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 26 پست
یه قرص ریز سبز هست الان اسمش یادم نمیاد . اون خوبه برای معده عصبی. بری دکتر بهت میده

کاش یه دارو بودزخمای قلبموالتیاب بده کاش یه داروبودارادموقوی کنه بهم یکم غرورعذت نفس بده باادم هایی که همش غرورموله میکنن رفت وامدنکنم

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا 😭😭😔

انقددلم ازدنیاوادم هاش پره که اگه یه روزی بمیرم اولین کاری که میکنم روبه روی خداباصدای بلنددادمیزنم این زندگی حق من نبودخدایادردی که دادی باصبری که دادی باهم هم خونی نداره😔

انقددلم ازدنیاوادم هاش پره که اگه یه روزی بمیرم اولین کاری که میکنم روبه روی خداباصدای بلنددادمیزنم ...

میخوایی باهام حرف بزن سبک شی

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
قوی باش از تنها بودن نترس هر کی آرامشتو به هم میزنه حذف کن من این کارو کردم خیلی روحیه ام فرق کرد

به نظرت میشه خیلی ازتنهایی میترسم اخه فقط خودم نیستم بچه هام میکن مامان حوصلمون نمیکشه بریم جایی جایی هم زندکی میکنم پارک واینانداره جایی تنهایی نمیتونم ببرمشون دلم برابچه هام میسوزه خیلی

میخوایی باهام حرف بزن سبک شی

بخدادارم باگریه مینویسم حتی کسیم ندارم بهش وصیت کنم دوس دارم روی سنگ قبرم بنویسن زندگی غم کده ای بیش نبودسهم من جزغم وتشویق نبودباکدام خاطره اش خوش باشم که کدام خاطره اش نیش نبوداین شعرواحساس میکنم برازندکی من نوشتن اماکسیم ندارم همین وصیت کوچیکوبهش بکنم اکه بگم بهم میخندن 

به نظرت میشه خیلی ازتنهایی میترسم اخه فقط خودم نیستم بچه هام میکن مامان حوصلمون نمیکشه بریم جایی جای ...

تنهایی اینقدرم وحشتناک نیس حالا بچه هات هستن 

من تو بدترین شرایط بودم جدا شده بودم و تنهای تنها بودم چند نفر سمی دور و برم بودن دیدم با حرفاشون اذیتم میکنن حذف شون کردم خودم حال خودمو بهتر کردم کم کم 

بخدادارم باگریه مینویسم حتی کسیم ندارم بهش وصیت کنم دوس دارم روی سنگ قبرم بنویسن زندگی غم کده ای بیش ...

دوس داری بهم  زنگ بزن حرف بزن من مشاور خوبی ام گلم اين همه میگن 🫠🫠

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
تنهایی اینقدرم وحشتناک نیس حالا بچه هات هستن من تو بدترین شرایط بودم جدا شده بودم و تنهای تنها بودم ...

امیدوارم بتونم مثل شمایه خانوم قوی بشم دوست عزیز

دوس داری بهم زنگ بزن حرف بزن من مشاور خوبی ام گلم اين همه میگن 🫠🫠

ممنونم دوست عزیزمیترسم شوهرم بفهمه برام بدبشه ممنون که باحرفات بهم دلگرمی میدی امشب باخوندن کامنت تووابرازهمدردی بامنی که اصلانمیشناسی باورکردم دنیاهنوزقشنگی های خودشوداره بهت درخواست دوستی میدم