2777
2789
عنوان

نفرین کردم مامانا بهشون برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم‌ نیست اعلام کنی نفرین میکنم . تو سکوت نفرین کن اثرش بهتره 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حق با شماست منم تو این وضعیت گیر کردم. حالا کاش میگفتین حق الناس و باید جوابگو باشن. کاش بقیه ی مادرها هم درک و شعور داشته باشن. طفلی بچم اینقدر مریض شد پوست و استخون شده خدا ازشون نگذره منم راضی نیستم. از این مادرها. کاش یکی هم به مادرهای مهد پسر من میگفت شاید سراق بیان

مهد و مدرسه همینه دیگه تابوده همین بودهنمیشه برای هر مریصی بچه رو دوهفته نعرستاد ک

تا موقعی که خوب بشه دیگه 

یعنی باید فرستاد همه بچه ها رو هم درگیر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ گناه بقیه دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

نفرین جالب نیست

ولی واقعا باید رعایت کنن حالا بچه های من میرن مدرسه مریض میشن میارن برای بچه کوچیکم که واقعا اذیت میشه فقط یک سالشه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
حق با شماست منم تو این وضعیت گیر کردم. حالا کاش میگفتین حق الناس و باید جوابگو باشن. کاش بقیه ی مادر ...

واقعا انقدر گفتم 

گفتم حق الناسه ولی انگار نه انگار 

اصلا هر چی میگفتی توجه نمیکردن 

حتی مدیر بارها بهشون تذکر داد

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
یعنی چی این چه حرفیهفکر کردی حق داری نفرین کنی به مردم

اونا حق دارن بی توجه باشن؟؟؟؟

بیشعور اونی هست که نفرین میکنه

مشخصه بیشعور کیه😂

خب واقعا تقصیر بقیه چیه؟؟؟؟؟؟ چون اونا کسی رو ندارن باید بقیه بچه ها هم مریض بشن؟

دیگ شما اگر خونه داری بچه تو نفرست مهد

مهد تمامش همین اوضاعه

کاری نمیشه کرد

میدونم مریضی یچه گقد سخته

تا موقعی که خوب بشه دیگه یعنی باید فرستاد همه بچه ها رو هم درگیر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ گناه بقیه دقیقا چیه؟؟؟؟ ...

مگه ی روز دوروز خوب میشن  

کدوم مادری دلش میخواد بچسو مریص بفرسته 

هربار برای سرما دوهفته نفرسته عملا کلا نباید بفرسته 

این فصل همینه دیگه 

شما خیلی حساسی بچتو مدرسه و مهد نفرست خونه اموزش بده