2777
2789
عنوان

نفرین کردم مامانا بهشون برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 64 پست

من بچه ام مریض باشه نمیفرستمش مدرسه

همه همینن که بچه ی بد حال و میفرسته مدرسه

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

فکر می کنی برای اون مادرها هم آسونه بچه مریضشون رو بیارن مهد؟ فکرشون راحته؟ ولی کدوم نهاد به ازای هر ...

مرخصی نمیدن ولی خب بزار پیش کسی نه ۱۰ روز ولی حداقل ۵ روز که این پروسه انتقال رد بشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا حق دارن بی توجه باشن؟؟؟؟

نه حق ندارن ولی باید تو چه شرایطی هستن

خیلی بد حال باشن که نمیفرستن

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

فکر می کنی برای اون مادرها هم آسونه بچه مریضشون رو بیارن مهد؟ فکرشون راحته؟ ولی کدوم نهاد به ازای هر ...

خوب بزارن خونه ی کسی والا مگه ما سر کار نمیریم بچمون هم مریض میشه نمیفرستم هم اون بچه گناه داره هم بچه های بقیه بابا بهخدا یک ماه درگیر مریضی بچم هستم منم از باعثش نمیگذرم حالا نفرین نمیکنم ولی از جوش و استرسی که گرفتم تا خرج دکتر و سرم و ضعف بچم اینا همه حق الناس هست و هر کس اهمیت نمیده مدیونه و باید جواب بده. بچه های ما چه گناهی کردن یک مادری دنبال کسب و کار خودش میره و جون بچش براش مهم نیست 

من بچه ام مریض باشه نمیفرستمش مدرسههمه همینن که بچه ی بد حال و میفرسته مدرسه

همه همین نیستن واقعا 

مثلا من خودم و چند نفر واقعا نمیفرستادیم ولی چند نفر بودن که اصلا رعایت نمیکردن هر کی هم هر چی بهشون میگفت خودشونو به نفهمیدن میزدن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
مرخصی نمیدن ولی خب بزار پیش کسی نه ۱۰ روز ولی حداقل ۵ روز که این پروسه انتقال رد بشه

حتما کسیو ندارن بچه رو بذارن پیشش. شما اگر حساسی و خانه دار این فصل بچتو مهد نفرست. مهد و مدرسه ویروس زیاد داره.

کی حاضر میشه از بچه ی مریض یکی دیگه پرستاری کنه

بعدشم شرایط همه یه طور نیست

خوب بزارن خونه ی کسی والا مگه ما سر کار نمیریم بچمون هم مریض میشه نمیفرستم هم اون بچه گناه داره هم ب ...

دقیقاااااااااا 

نمیدونم چرا واقعا بعضی ها انقدر بی ملاحظه هستن فقط منافع خودشون تو اولیته

حداقل بچه رو بزارید پیش کسی

همه همین نیستن واقعا مثلا من خودم و چند نفر واقعا نمیفرستادیم ولی چند نفر بودن که اصلا رعایت نمیکردن ...

یعنی گفتن از عمد میفرستیم

اگه خیلی مریض باشن هم میفرستن؟

کی حاضر میشه از بچه ی مریض یکی دیگه پرستاری کنهبعدشم شرایط همه یه طور نیست

خب گناه بقیه چیه؟ 

جور بچه رو فقط باید پدر و مادر خودش بکشه نه بقیه

خوب بزارن خونه ی کسی والا مگه ما سر کار نمیریم بچمون هم مریض میشه نمیفرستم هم اون بچه گناه داره هم ب ...

خونه کسیو نداسته باشی بزاری چیکار میکنی

از کارت استعفا میدی بشینی خونه درشرایطی  ک مرخصیم نتونی بگیری بمدت طولانی.

هر کی بچه ش مریضه میفرسته مدرسه کار اشتباهی میکنه

اما مادر یکی از همکلاس های پسرم واقعا همه رو خسته کرده حتی اگه بچه خودشم مریض نشده باشه دائم در حال غر زدن و نفرین کردن و نصیحت بقیه س

فقط در این حد بگم ذله کرده همه رو

وواینکه یکاری کرده روی همه تو روی هم باز شده

بعد پز روشنفکری به من چه به تو چه الان همه پز روشنفکری من رکم و... گرفتن

من بچه ام مریض باشه نمیفرستمش مدرسههمه همینن که بچه ی بد حال و میفرسته مدرسه

من پسرم و بردم دکتر گفت حداقل یک هفته تا ده روز بیماری واگیر دا ه نباید بفرستین. به خدا مدیر مهد میگه مادرها فکر میکنن بچشون داره میاد دانشگاه از درس عقب میمونه و تا بچه تبش میاد پایین بدو میگن برو نمیگن بدن بچه ناقل بیماری هست و چهارتا بچه و خانواده دیگه رو درگیر میکنه

شاید شما کسی دارین بچتون رو بذارین پیشش بقیه نداشته باشن. واقعا سختی مهد و مدرسه همین چیزاست