2777
2789
عنوان

دلم از شوهرم گرفته بحدی که ارزوی مرگش رو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 37 پست
الهی امین بخدا تنها امیدم همینه که خودکشی نمیکنم از دست این واقعا روانی شدم

منم بارها به خودکشی فکر کردم

بعد گفتم این دنیام رو که همچین موجودبی دست و پا و مفت خور و بیغیرتی خراب کرد

چرا اون دنیام  رو هم نابود کنم

خدا خودش داره میبینه و جای حق نشسته

هیچوقت اون دنیات رو بخاطر یه انسان دیگه ای که هیچ ارزشی نداره  خراب نکن

نه پسرن خداروشکر خدا رحم کرد دختر بیچاره ای دنیا نیوردم مثل من زجر بکشه

ایشالله پسرات بزرگ میشن و مثل کوه پشتت هستن و همه ی سختیهایی که برای بزرگ شدنشون با وجود بی مهری  کشیدی رو جبران  میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله پسرات بزرگ میشن و مثل کوه پشتت هستن و همه ی سختیهایی که برای بزرگ شدنشون با وجود بی مهری کش ...

انشالله فقط از خدا میخوام مثل پدرشون نشن چون واقعا میشکنم و امیدی واسم نمیمونه

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

همین که بچهات سالمن خداروشکر کن اونم ول کن من دوساله فهمیدم بچم بدترین نو ع بیماری دارم ،خودم دارم م ...

عزیزم خدا سلامتی بده واقعا ما مادرا خیلی بدبختیم من سه روزه پسرم دستش شکسته تو گچه امروز باباش تو سرما فرستادش براش سیگار بخره اما خون خونم نیخورد دوست داشتم بمیره ازش راحت بشم که هم منو هم بچه رو اینقدر ازار میده اومد گفت مامان دستم از داخل سوز داره

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

عزیزم خدا سلامتی بده واقعا ما مادرا خیلی بدبختیم من سه روزه پسرم دستش شکسته تو گچه امروز باباش تو سر ...

خودش میرفت میخرید ،منم شوهرم همینطوری ولی الان یکم بهتر شده تا خواست زندگیم یکم بهتر شه فهمیدم پسرم دوشن داره الان حتی نمیتونم وایسم سرپا داغونم برای پسرم 

عزیزم تنها نیستیمنم شوهرم ۲۶ ساله مثل علف هرز تو زندگیم هستکار نمیکنه ،تنبل بی دست و پا و سیگاری و ...

یکی مثل اینو دارم تنبل و بیکار 

واقعاااااااااا خسته شدم نمیدونم داستان خ د ا چیه؟