2777
2789
عنوان

دلم از شوهرم گرفته بحدی که ارزوی مرگش رو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 37 پست

عزیزم تنها نیستی

منم شوهرم ۲۶ ساله مثل علف هرز تو زندگیم هست

کار  نمیکنه  ،تنبل بی دست و پا و سیگاری و مشروب خور بوده و هست

خرجی خونمون هم ،از خونه ای که پدرم بهمون داده ،اجارش رو  میگیریم و میخوریم و آقای مفت خور هم هر ماه میره تو یه املاکی  شاگردی  میکنه  و آخر ماه بزور  یکی دو  تومن ، میاره  خونه، 

شبی نیست که از خدا ،نخوام که یجوری از زندگیم  حذفش کنه

عزیز دلم بچه هات نعمت های خدا هستند انشالله خدا نگهشون داره برات... و اینکه بنظرم مشاور برو بهرحال ی ...

عزیزم شاید باورت نشه ولی به هیچ صراتی مستقیم نیست و من همه ی این سالها از همه نوع سیاست خوش رویی بی منت و همه چیز استفاده کردم اصلا درست بشو نیست ذاتش بسیار کثیفه من پسرم امسال ششمه ولی من تا حالا پامو مدرسه اش نذاشتم چرا چون اقا شکاکه نمیزاره تازه خودش هم نمیره

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم دقیقا مشکل شما رو دارم. انگار زندگی منو گفتی 😔

برا منم دائم الشکه  روز به روز هم بدتر میشه خدا بهمون صبر بده چند وقته پیش بهم تهمت زد از اون روز حتی نگاهش هم نمیکنم بد جور دلم رو شکوند 

مثل یه هم خونه دارم باهاش زندگی میکنم 

هر چند وقت یه بار این طوری بهم تهمت میزنه 

سپردمش به خدا 

عزیزم تنها نیستیمنم شوهرم ۲۶ ساله مثل علف هرز تو زندگیم هستکار نمیکنه ،تنبل بی دست و پا و سیگاری و ...

با تمام وجود درکت میکنم اینا هیچ خاصیتی ندا ن کاش بمیرن بهتره به خدای احدوواحد یه لقمه نون پیدا میشه فقط شرشون کم بشه من هزار جور مریضی و قلب درد ازش گرفتم

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

شکاک و بددل. خیانت کار و خسیس و بچه ننه و بدون استقلال

دقیقا همه ی صفات شوهر بی خاصیتمه

خدا را شکر این بچه‌ها رو داری استارترهمینا انشالله در آینده آرامش تنببین در آینده نه چندان دور چند س ...

الهی امین بخدا تنها امیدم همینه که خودکشی نمیکنم از دست این واقعا روانی شدم

اگه ۳تاشون دختر باشن باباعه با اونام همینکار میکنه

نه پسرن خداروشکر خدا رحم کرد دختر بیچاره ای دنیا نیوردم مثل من زجر بکشه

الهی امین بخدا تنها امیدم همینه که خودکشی نمیکنم از دست این واقعا روانی شدم

درسته همسرت اون چیزی که خواستی نشده

اما خداوند سه دسته گل بهت داده که آرزوی خیلیان،امیدوارم خیرشونو ببینی

نه پسرن خداروشکر خدا رحم کرد دختر بیچاره ای دنیا نیوردم مثل من زجر بکشه

هرچند این بدبختا هم ازش ذله شدن تمام کارهاش انداخته گردنشون از خرید خونه بگیر تا نون 7ساله پسر بدبختم همش خودش نون میگیره چون این احمق معتقده خرجشون میده باید نوکریشو کنن امروز چون براش سیگار نخریدن نزدیک بود کتکشون بزنه 

عزیزم منم دقیقا مشکل شما رو دارم. انگار زندگی منو گفتی 😔برا منم دائم الشکه روز به روز هم بدتر میشه ...

الهی خدا بزنه به کمرشون راحتمون کنه