2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم بچه دختره ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 127 پست

کاش منم بدون هیچ قرص و دارویی یهو باردار بشم بچم دختر باشه نه اینکه پنج شیش سال شایدم بیشتر دنبال دوا دکتر باشم دکتر بگه مشکل داری بچه دار نمیشی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم من فکر میکنم شما بارداری هورمونات ریخته بهم وگرنه مگه میشه با یه همچین حرفی بخوای تصمیم به سقط ...

اخه من گفتم دختره قیافش طوری بهم ریخت من با لب خندون شاد اونم خیلی سرد دلمو میشکنه

واقعا مگه از سر نمیشه تشخیص داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست دارم بچه اولم پسر و بعدی دختر باشه‌. پسره بزرگ باشه که حامی خواهرش باشه‌. ولی خانواده نامزد ...

والا من یه داداش بزرگتر دارم شده قاتل جونم.

البته انشالله که شما پسرتون رو مثل مادر من تربیت نمیکنید(:

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

اخه من گفتم دختره قیافش طوری بهم ریخت من با لب خندون شاد اونم خیلی سرد دلمو میشکنهواقعا مگه از سر نم ...

نه نمیشه 

تشخیص داد 

خواهر من سونوگرافی رفته بود یه دفعه گفتن پسر یه دفعه گفتن دختر 

به شوهرت حالی کن که جنسیت با مرده نه زن. بعدشم تو جنسیت دلخواهتو باردار هستی به درک که خیلیا خوششون نمیاد.

شوهر من قبل بارداریم میگفت عاشق پسرا هستم. الان که بچمون دختره بخدا میگه دلم میخواد بچه دوممونم دخترشه. 

نمیگم پسر بده ولی مطمئنم دختر جاشو توی قلب همه باز میکنه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
کاش منم بدون هیچ قرص و دارویی یهو باردار بشم بچم دختر باشه نه اینکه پنج شیش سال شایدم بیشتر دنبال دو ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم....انشاالله خدا دامنت رو به حق خانم فاطمه ی زهرا سبز میکنه

به حضرت رقیه متصل شو رقیه جان بچه اولم ذو به من داد در اوج ناامیدی

از اول خودشو خانوادشهعی میگن پسره ناراحتم میخوام بندازم

نه یچه چرا بکشی😕گناهه نکن 

کم کم درست میشه بعدا میگی دخترا بابایی هستن و...

مردا معمولا دختر دوست دارن شاید خانوادش کردن تو کلش پسر بهتره 

چندتا کاربرای اینجاهم میگفتن شوهرشون پسر دوست داشته اما بعدا که بچه هاش بزرگ شدن خود شوهر میگفت دختر خیلی شیرینه 

خیلی حس بدی دارم بخاطر واکنشش بجا خوشحالی اینجور گفت

حالا همین شوهرت با ندونم کاری هاش یه کاری می‌کنه خدایی نکرده بعد ها به خاطر استرس وبی توجهی به زن باردارش بچش  هزارتا مریضی بگیره

می‌دونستی استرس وناراحتی زن باردار کمترین عوارضش کند ذهن شدن بچه میشه خدایی چتونه برید یه سر به بهزیستی و بیمارستان ها بزنید متوجه میشید بچه سالم یه نعمت خیلی بزرگیه که خدا به هرکسی نمیده ..

منم اینجا عکس گذاشتم همه گفتن دختر،پسر بودولی رو حرف دکتر میشه حساب کرد به قول خودت اولیه ، چه فرق د ...

دکتربه منم گفته بود دختر 

اینحا عکس گذاشتم همه گفتن دختر 

فقط یک نفر گفت پسر 

اون بنده خدا گفت مطمئنم پسره اگه رفتی آنومالی خبرم کن

رفتم آنومالی پسر بود 

متاسفانه تاپیکمم ترکید نتونستم بهش خبر بدم 

اون واقعا یه حس ششمی واقعی بود