2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم بچه دختره ناراحت شده

2270 بازدید | 127 پست

امروز رفتیم سونو ان تی و من خیلی ذوق داشتم برا جنسیتش و خوشحال بودم دکتر چیزی نگفت فقط اخرش گفت حدسش دختره شوهرم فکر کرد شوخی نیکنه

الان عکس سر جنیتو اینجا گذاشتم و خانما هم گفتن دختره 

به شوهرم میگم میگه مگه صد در صد از سر میشه تشخیص داد

منم خیلی ناراحت شدم بخاطر واکنشش اصلا شکر گزار نیست که بدون دوا درمون صاحب فرزند شدیم

دلم گرفته میخوام بچمو بندازم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ادم لیاقت پدری نداره بچه رو هم بدبخت نکنم بهتره

خانم این چه حرفیه طفل معصوم

این کار قتله 

بچه هم شما نباید جاش تصمیم بگیرید که! شاید دوست داره به دنیا بیاد

شوهرتونم ان شاءالله خدا سر عقل بیاردش

عزیزم چرا انقد زود ناراحت میشی و برای یه حرف میخوای خون یه بچه رو گردن خودت بندازی 

شوهرت که چیز بدی نگفت شما حساس شدی میگه صدرصد نمیشه تشخیص داد 

یعنی واقعا به خاطر همچین حرفی میخوای بچه رو بندازی ؟

همسرت عقب افتادس ولش کن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خانم این چه حرفیه طفل معصوماین کار قتله بچه هم شما نباید جاش تصمیم بگیرید که! شاید دوست داره به دنیا ...

ولی من فکر میکنم شوهرش حرف. بدی نزده 

فقط گفته مگه از روی سر میشه صدرصد تشخیص داد 😐خب واقعا نمیشه 

ولی من فکر میکنم شوهرش حرف. بدی نزده فقط گفته مگه از روی سر میشه صدرصد تشخیص داد 😐خب واقعا نمیشه

آره اینم هس 

ولی اگه واقعا برای همسرش مهمه که پسر باشه واقعا باید خدا سر عقل بیاردش

خانم این چه حرفیه طفل معصوماین کار قتله بچه هم شما نباید جاش تصمیم بگیرید که! شاید دوست داره به دنیا ...

اخه برگشته میگه از سر صد در صد مگه میشه انتظار داره پسر باشه

اخه برگشته میگه از سر صد در صد مگه میشه انتظار داره پسر باشه