2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم بچه دختره ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 127 پست

متاسفم برات که بخاطر شوهر دو.دول پرستت میخوای جون یه تیکه از وجودتو بگیری! 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناراحت شکرگذار نبودن همسرتی بعد یکاره میخوای قتل ‌کنی؟ طبیعیه هرکسی یه جنسیتی دوست داشته باشه و دلش بخواد اون باشه یهو نشه تو ذوقش میخوره ولی بعدش خودشو وفق میده با بچه

چرا عزیزم باید ناراحت باشم بچه اولمه دلم میخواد ی دختر خوشگل داشته باشم شوهرم ناراحتم کرده ججای من ن ...

منم اینجا عکس گذاشتم همه گفتن دختر،پسر بود

ولی رو حرف دکتر میشه حساب کرد 

به قول خودت اولیه ، چه فرق داره هرچی هست سالم باشه

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

حالا اون نفهمه یه چیزی گفته شما که مادری چرا این حرف رو میزنی؟

بندازی؟مگه اسباب بازی دست شماست بچه ی طفل معصوم 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
😂😂

والا

آدم یک سری تاپیک هارو میبینه اعصابش خورد میشه😑

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

از اول خودشو خانوادشهعی میگن پسره ناراحتم میخوام بندازم

واااااا

چند سالته؟؟

اصلا نمیشه بچه با جنسیت مشخص رو انداخت

این لوس بازیا چیه؟

میدونم دلت گرفته اما خب این هم میگذره مطمئن باش شوهرت عاشق بچتون میشه

از اول هعی میگه پسرم پسرم ی بار نگفته دختر قشنگم یعنی چی این حرکت دلم ی جوری میشه

شما بذار بچه دنیا بیاد اگر دنیا رو به پاش نریخت 🥲😂

عمو من ۴ تا پسر داره 

همیشه می‌گفت بچه دختر نمی‌خوام 

آخری شد دختر 

الان همه پسراش یه طرف 

اون دخترش هم یه طرف 

مثل ملکه باهاش رفتار می‌کنه 

خیلی حس بدی دارم بخاطر واکنشش بجا خوشحالی اینجور گفت

ای خدا دختر انقد شیرین میشه دختر کوچیک من همه زندگیمه ناراحت نباش به خاطر نینی کوچولو فقط منتظر باش دنیا بیاد ببین با دل باباش چه میکنه😍