2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم بچه دختره ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 127 پست

شما خودتم‌ دست کمی‌ از همسرت نداری، ایشون ناراحته دخترِ ... شما هم ب راحتی سقط‌ کنم راه انداختی 

واقعا چه‌ فکری میکنید این حرفا رو حتی ب زبون میارید؟ 

نه شما نه همسرت وقت پدر‌و مادر شدنتون نبوده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ولی دو تا همجنس خیلی بهترن برای هم.من یه برادر دارم مامانم میگه ای کاش اینم دختر بود.

دختر ازدواج میکنه میره ولی پسر اگه خوب باشه برای پدرو مادر خیلی کمک حالیش الان پدر بزرگ مادر بزرگمو بابام نگه داشته من الان خودم ازدواج کردم ولی داداشم تو خونه بیشتر از من کمک حال بابام ومامانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدر نمیدونه مردک

این مردا کلا برن همشون بمیرن

شوهر من ک بهم گفتن دختره یکم رف تو خودش انگار دوس داش پسر باشه

دفعه بعد رفتم گفتن اشتباه شده پسره باز میگف من دختر دوس داشتم

اینا همشون کم دارن ب دل نگیر

اره بعیدم نیس کلا باردار ها خیلی حساس میشن مادر من تو حاملگیش رو من حساس شده بود هشت ماه به راه رفتن ...

خواهر من تو حاملگی 

به همه چیز گیر میداد سریع قهر میکرد 

نمیشد بگی بالا چشمت ابرو 

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم....انشاالله خدا دامنت رو به حق خانم فاطمه ی زهرا سبز میکنهبه حضرت رقیه متص ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت 💔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شما خودتم‌ دست کمی‌ از همسرت نداری، ایشون ناراحته دخترِ ... شما هم ب راحتی سقط‌ کنم راه انداختی واقع ...

دقیقا شوهرشو بهونه کرده فقط

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤