2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم بچه دختره ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 127 پست

عزیزم با مرد ایرانی طرفی دیگه چه انتظاری داری واقعا میخوای حال روحی و تغییرات هورمونی و حمایتی تو رو درک کنه و برای پدر شدن ذوق کنه ؟ مسیرو اشتباه اومدی اونوقت  کدوم مرد ایرانی قدردان رو دیدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جنسیت با مرده

بگو خودت دختر کاشتی،نذار بزرگ شد این حرفاتو بهش بگم از چشمش بیفتی

دیگه ام حرف سقطو نزن

شما ب وجود آوردینش گناههههه

همین الان دست بکش باهاش صحبت کن و اگه دختر شد ی دختر قوی و مستقل بار بیارش😍😍

برای هر دوتاتون متاسفم مشخصه اصلا آمادگی بچه دار شدن و نداشتین یعنی چی بندازم مگه عروسکه با یه حرف اینجوری بهم میریزی فردا هزار جور مشکلات جلوت سبز میشه میخوای چیکار کنی

19 سالته؟ معلومه واسه این چیزا بچه ای

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

حالا من دل شوهرم اصلا برام مهم نیس یه دختر دارم دومیم دلم دختر میخواد دو تا خواهر خوب برای هم بشن و همدم من باشن به شوهرمم گفتم اگه خدا بخواد یدونه هم میارم هر چی شد اگه دختر بشه یا پسر فرقی نمیکنه تمام دیگه نمیارم.

نه عزیزخدانکرده بچه رونندازی..

انشالله بسلامتی بدنیابیاد بخدا اینقدر دوستش داشته باشه ازجونشم بیشتربخاد..برای منم همین بود بخداجواب سونوروبهش نشون دادم برگه روگرف پرت کردصورتم..هنوز بعداز 

۱۳سال فراموش نکردم .اونجاخیلی دلم شکست ولی گفتم خدایافقط سالم باشه برای من فرقی نداره..وقتی بدنیااومداینقدرعزیزشدبراش الان جونشم میده براش.بخدا مادرش صدباربهش گف پسرو.....درجوابش گف ما۳تاپسربرات چیکارکردیم اگه یه دخترداشتی هواتوداش.میگع دختربیشتردلسوزه بابامامانشع.شماهم اصلا غصه نخور گلم.فقط فکراون طفل معصوم باش گناه داره.خدابزرگه 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
بله

تو این سن چرا بچه‌دار شدی آخه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

حالا من دل شوهرم اصلا برام مهم نیس یه دختر دارم دومیم دلم دختر میخواد دو تا خواهر خوب برای هم بشن و ...

من دوست دارم یدونه پسر ویدونه دختر داشته باشم چون وقتی بزرگ شدن کمک های هردو طرف باهم فرق میکنه