2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 146390 بازدید | 778 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اینستاتو پاک کن گوشیتو هیچ رمزی نزار  منکه شوهرم پارانوئید و شکاکم نیست ولی خودم بخاطر اینکه اعتماد بیشتری جلب بشه اینارو روی گوشیم ندارم تو که شوهرت اینجوریه باید خیلی چیزاهارو مراعات کنی 

اشتباه کردی که نرفتی پزشک قانونی 

با داداشت که رفتی دکتر باید بهش میگفتی بلاخره یه پرونده تشکیل میدادی که اگه دوباره گوهخوریش رو تکرار کرد مدارکت باشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خب بابات خیلی پخمس 

بابا نیست که چغندره 

بله باید شکایت میکردی 

بچتم مال توعه چون اون کثافط تریاکی و تن لشه 

دادگاه حقتو میده 

نکنه بابات نمیخواد برگردی پیشش 

طلاق بگیر مگه خنگی موندی 

تا صورتت کبوده برو شکایت کن 

به خاک سیاه بنشونش 

بچه به ی پدر کثافط و حرومی احتیاج نداره فردا اونم یکی مثل همین خراب میشه 

خودت و بچت رو نجات بده

پیاما شوهرم ب زبان خودمونه متوجه نمیشید وگر نع شات مبذاشتمهمش سعی داره با وعده های چرت برگردونتم هی ...

اسی بهش نگو نمیام خونه بنویس از خونه بیرونم کردی که نتونه حق تمکین بگیرهه بعدم صد درصد طلاق بگیر حق باتوعه چون هم پارانویده هم معتاد دادگاه حق بتو میده با شماره ۱۲۳ تماس بگیر حتما کمکت میکنه جدا شو اگه جدا نشی بچت اسیب بیشتری میبینه بعد یکی میشه مثل شوهر من اونم پارانوید داره رو شمام اثر میزاره جدااشووو فقطططط 

ادامه اش ک خونه بابامم دس تنها کاریم از دیتم بر نمیاد شوهره هم هی پیام میده ک برگرد بیام دنبالتون و ...

تکرارکه میکنه ماشینم برات بخره

جی پی اس نصب میکنه که کنترلت کنه کوتاه نیا

پولدار نیس عزیزم ادم معتاد مگه پولدار میتونه باشه دود میکنه میره هوا کار هم نمیکنه ...از پدرش ارث دا ...

عه من فک کردم وضعش خوبه آخه گفت پدرم گفته هر چی بخوای داری هر چی بخوای میخری رو این حساب فک کردم پولداره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید