2777
2789
عنوان

مردای الان چرا اینجوری شدن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خود فروختگی ،فقر فرهنگی ،تربیت نادرست، ماهواره و تربیت کوچه بازاری ، نبود ایمان و انسانیت ، تهاجم فرهنگ نادرست غربی که خودشونم از پا دراورده ،متاسفانه مردم خوبی ها رو زیاد انجام نمیدن اما برای بدی خیلی زیاد از هم تاثیر میگیرن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
یک نفر یک حرفی زد چند روزه توی فکرشم گفت از وقتی خانما دم از استقلال و ‌‌..‌‌‌‌..... زدن مردامون دیگ ...

حالا مستر هانتر بلاگره همین حرف شمارو بصورت علمی توضیح میده دلیلشو 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همکلاسی پسر داداشم لباش باریک بوده ژل زده 😑

گاهی اوقات ژل زدن جنبه درمانی پیدا میکنه برای رفع نواثص مادرزادی چ پسرچ دختر ولی اینکه برای زیبایی بیشتر رفته باشه دیگه....

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
یک نفر یک حرفی زد چند روزه توی فکرشم گفت از وقتی خانما دم از استقلال و ‌‌..‌‌‌‌..... زدن مردامون دیگ ...

جالبش اینجاست به اینایی که رفتن ازمثلا استقلال  خانما دفاع کردن میگن شهید، شهید حرمت داره هرکسی که حرمت شهذارو نگه نداره ایشالله که خدا بزنه به کمرش ببین شهدای ما رفتن از کیا دفاع کردن

حالا مستر هانتر بلاگره همین حرف شمارو بصورت علمی توضیح میده دلیلشو

چه جالب من یک کلیپ استوری کرده کرده بودم راجب اینکه چقدر عرصه کار برای خانم ها سخته یکی از فالورا باکلی توضیح آخرش این جمله رو که گفتم گفت 

در حسرت مادر شدن .........
من میترسم بجه بیارم بچم اینجوری بشه اصلا خیلی وحشت دارم

بچه رو بیار .

و سعی کن روی خودت کار کنی چون ،تربیت غیر مستقیم هست.

از ائمه اطهار هم کمک بخوای.

درسهای استاد شجاعی هم تو این زمونه خیلی کمک میکنه .

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko