میبینی طرف اومده جلو دوربین روتین پوستی انجام میده و ارایش میکنه و یکی از دوست دختراش حرف میزنه یکی میگه تا حالا به چند نفر خیانت کردمو نمیدونم ازین حرفغ اینا واقعا مردن واقعا به بعضیا نباید گفت مرد باید گفت... ابناهم مردن اون نوجوون ۱۵ ساله ای که از همه چیش گذشت تو سرما و گرما تو دوران جنگ از وطنش دفاع کردم مرده جامعه ما داره به کجا کشیده میشه
اونایی ک از مملکت دفاع کردن پسرای ملکه و شاه بودن؟؟ملکه و شاه ک جفتشون فرار کردن عزیزم
نه پسر بیولوژیکی نه ولی دست پرورده شاه بودن دمش گرم خدا بیامرزدش
(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن اصلا همچین حرفی نبود همین خانم های مستقل هم زیر سر خیلی از مرداست
اتفاقا خانه نشین شدن خانما یه مساله جدیده.
وگرنه از گذشته های خیلی دور خانم ها هم هم پای آقایون کار میکردن. الان تو روستاها خانم ها هم همپای سایر اعضای خانواده مشغول کشاورزی و باغداری و دامپروری و... هستن.
اونایی ک از مملکت دفاع کردن پسرای ملکه و شاه بودن؟؟ملکه و شاه ک جفتشون فرار کردن عزیزم
اره عزیزم اون نسل رو یه ملکه تربیت کرد
فرار نکردن مردم نخواستنشون اونام رفتن اخرتشونو به دنیا نفروختن نه مث این گدا گدوله ها که مث زالو خون ملت رو مکیدن کشور داره تو گوه غلت میزنه هنوز ول کنش نیستن
منم نگفتم پسر خود شاهمیگم دست پرورده شاه فراری ک از مملکت دفاع نمیکنهاونا دست پرورده پدر مادرای معتق ...
شاه فرار نکرد کوچولو یه کم تاریخ بخون
شاه فقط دزد و جانی نبود که با خون حکومت کنه مثل بعضیا
(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
اره عزیزم اون نسل رو یه ملکه تربیت کرد فرار نکردن مردم نخواستنشون اونام رفتن اخرتشونو به دنیا نفروخ ...
من اصلا مدافع وضع الان جامعه نیستم دوست عزیز
ولی شاه و ملکه ای ک اموال و طلاها و دارایی این مردمو برداشت و زد ب چاک و هنوزم ک هنوزه خودشون و بچه هاشون از همون اخور میخورن و زنده ان خودشون نیاز ب تربیت داشتن
من اصلا مدافع وضع الان جامعه نیستم دوست عزیزولی شاه و ملکه ای ک اموال و طلاها و دارایی این مردمو برد ...
برنداشت یک
دو حداقل جلوی چشممون به لبنان و فلسطین یاربخشی نکرد
سه ریال به ریالش خرج مردم می شد خرج بیمارستان و مدرسه و شهرسازی و فرهنگ باستانی و... نه این که بره توی جیب آقایان مفت خور