2777
2789
عنوان

نشستم جلو در حموم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4656 بازدید | 192 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مفتشی

تو نه شما 

مفتشم نیستم

دلسوز کسی ام که عمیقا درکش میکنم و دوست دارم حالش بهتر بشه نه بدتر ... 

امیدوارم قابل درک باشه برات

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

ولی من همه چکابام اوکیه کمخون نیستم اصن حتی ذخیره خونیمم اوکیه

قرص ویتامین دی بخور،جلوب آفتاب دراز بکش

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
جمع کنین این تاپیک مسخرتونو وای افسردم می‌خوام خود کشی کنم خو بکش خودتو اینان میان حرف الکی میزنن بی ...

با حرفات داری دل اسی و میشکنی از خدا بترس این درد و کسایی ک کشیدن میفهمن و واقعنم من تا دارو مصرف میکردم اوکی بودم

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
ینی حوصلع ندارید برید حموم حتی؟چندسالتونه؟

نه ندارم

حوصله نفس کشیدنم ندارم چ برسه ب حموم دوره ای تشدید میشه افسردگیم

18.. ولی واقعاً 18سالم نیس:)))))

تلخ ولی عمیق..
نه ندارمحوصله نفس کشیدنم ندارم چ برسه ب حموم دوره ای تشدید میشه افسردگیم18.. ولی واقعاً 18سالم نیس:) ...

عزیزم مشکلت باید ریشه ای حل بشه 

حتما اول برو پیش روانشناس اگه لازم باشه ارجاع میده روانپزشک دارو می خوری خوب میشی ...

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

جمع کنین این تاپیک مسخرتونو وای افسردم می‌خوام خود کشی کنم خو بکش خودتو اینان میان حرف الکی میزنن بی ...

عزیزم اگه تجربه نداشتی نظر نده و دلیل نمیشه که بقیه دروغ بگن فقط کسی که تجربه افسردگی شدید و داشته میتونه حرف ایشونو بفهمه 

ولی من دیگه نمیخوام خوب شمفقط میخوام تموم شه..

این حالت مثل یه گرداب میمونه

مدل زندگیتو‌عوض کن

پیش تراپیست میری؟؟

حالت بده درک‌میکنمولی حموم‌نرفتنت هم بیشتر حالتو بد میکنه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
عزیزم اگه تجربه نداشتی نظر نده و دلیل نمیشه که بقیه دروغ بگن فقط کسی که تجربه افسردگی شدید و داشته م ...

کسی که هنوز ۱۸ سال نداره چه دلیلی برای افسردگی باید داشته باشه 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40