2777
2789
عنوان

نشستم جلو در حموم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 192 پست
وقتی اطلاعی نداری چرا همچین حرفی میزنی به کسی که افکار خودکشی داره؟خجالت نمیکشی؟اتفاقا یکی از علائم ...

خجالت از چی بکشم آدم افسرده می‌ره دکتر نمیاد بگه من خونم به گوه کشیده شده حموم نمی‌رم آدم افسرده دیدم کم نبوده دورم ولی دیگه کثیف نبودن حداقل به نظافت فردی اهمیت میدادن

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دارو مصرف می کنی پاشو ی کم گلاب و بهار نارنج بخور

مامانم انقد از اینا ب خوردم داده دارم بالا دیگه نه یه دوره دارو مصرف کردم دیگه جرئت نکردم برم سمتش

تلخ ولی عمیق..
خجالت از چی بکشم آدم افسرده می‌ره دکتر نمیاد بگه من خونم به گوه کشیده شده حموم نمی‌رم آدم افسرده دید ...

اگه نمیتونی دلداری بدی یا کمکی کنی 

میتونی سکوت کنی یا اینم نمیتونی!؟

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

منم این دوره رو از سر گذروندم هممون تقریبا یه دوره افسردگی و شاید حتی چند بار تو زندگی تجربش کردیم

برو پیش تراپیست و تنها راهش اینه که به خودت و ذهنت زمان بدی تا این دوره رو از سر بگذرونی و عذاب وجدان اینکه چرا افسرده ای و نمیتونی روزمرگی هاتو انجام بدی و مثل مردم عادی باشی و نداشته باشی چون یه چیز کاملا طبیعی و نهایتا ریشه کنش کنی فعلا حال و حوصله هر کاری که داری و انجام بده لش کن فیلن ببین لش کن اهنگ گوش بده هیچ اشکالی نداره

ولی من همه چکابام اوکیه کمخون نیستم اصن حتی ذخیره خونیمم اوکیه

پس اون دوتا قرصی که گفتم بخور دوپامینت کم شده بعد صبحانه استیل سیستئین اولترا لیکوپن قبل خوابم منیزیم خوب میشی