2777
2789
عنوان

نشستم جلو در حموم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4668 بازدید | 192 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مث تو بودم شاید بدتر بعد بهم گفتند خودت باید خودتو خوب کنی کسی نمیاد حالتو خوب کنه تا درک کردم داروهام کنار گذاشتم الان خداروشکر بهترم 

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
الهی برو پیش تراپیست

میخواستم برم یه جلسه هم رفتم ولی تراپیست بدردبخور اونم خانم تو شهرما نیس 

حیفم اومد طلا و ساعتمو بفروشم برا هزینه جلسات..

خسته م واقعاً حوصله ندارم رواندرمانی هم زمانبره شوخی ک نیس حوصله میخواد من ندارم

تلخ ولی عمیق..
وقتی اطلاعی نداری چرا همچین حرفی میزنی به کسی که افکار خودکشی داره؟خجالت نمیکشی؟اتفاقا یکی از علائم ...

واقعا. میگم اطلاعات چی ندارم کسی که افسردگی داره نمشینه بگه وای من چرا بلند نمیشم این خانم شاید حالشو ندارن واسمش میذارن افسردگی تهشم ی خودکشی میچسبونن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اصلا اوضاع ام میزون نیست .با سه تا بچه .حالم از خودم بهم میخوره . همش تو گوشی ام جرات پا شدن و کار کردن ندارم اگر از جام پاشم .جنگ و دعواست خونه مون. ‌زندگی همینه دختر جان .یه چشم بهم بزنی تمومه .پاشو تا جوونی از فرصت هات استفاده کن و قدر لحظه هات و بدون

افسردگی و حس یاس و..

شبیه ی باتلاق هست که ادمو کم‌کم تو خودش فرو می‌بره اگه که زود آدم خودشو نجات نده 

مطمین شو که  کمبود ویتامین دی و کم‌خونی نداری با آزمایش خون .

به مرور کارهاتو بکن، مثلا امروز ی اتاق یا اصلا یه اتاق نه، فقط جارو بزن و یا مثلاً لباس هاتو بردار بذار سرجاش

کم کم هم عادت میکنی و‌هم کارها انجام میشه . 

توی آفتاب حتما برو بیرون یا اگه از پنجره جایی میتابه درازیکش توافتاب نیمه جون پاییز و زمستون  ،مخصوصا الان که هوا سرده و زود تاریک میشه نور خورشید کمتر به ما میخوره . 

اب به اندازه کافی بخور 

امضات چقد من باب دلمه......

🥲 عزیزم .....

ما خرابیم هنوز از غم ویرانیِ خود💔

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️