2777
2789
عنوان

دو تا دخترداشتم سومی هم ناخواسته متاسفانه اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4702 بازدید | 200 پست

منم سه تا دختر دارم این فکرها چیه اگه حالت خوب نیس برو دکتر قرص بخور یه مدت

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

اول بگم هر که ی سلیقه از داره 

ینی کسی ک پسر دوس داره روستاییه اونی ک دختر باکلاسه؟خب همونم داره فرق میزاره دیگه 

عزیزم خیلی خوب درکت میکنم ما نم هممون دختر اوردیم حق هر کسیه ک دوتارو داشته باشه اما ما امید نشو بعد ما س دختر خدا بهمون ی داداش داد 

اما خودم و خاهرم بازم دختر اوردیم کاملا درکت میکنم 

تلاشتو بکن برا چهارمی ک ی داداش لازمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا پسر خونه و ماشین و شغل میتونید تهیه کنید؟خرج عروسیش؟ جهیزیه دختر همونه چه حرف بیخودیه اعتیاد و ه ...

والا ب خدا همینو بگو 

پسر بعد از ازدواج هر کاری کنه میرن سراغ پدرو مادرش اما دختر هر کاری کنه هیشگی تلبکار مامان و باباش نیس 

والا من نگفتم سکوت کنه ادم هرچقدر هم که جواب بده اون حرفها از یاد ادم نمیره دل میشکنه و اروم نمیگیر ...

من ناخواسته بچه دار شدم و زود 

بهم گفتن بچه آوردی جاپا تو محکم کنی

منم رک تو صورت کل خانواده همسر نگاه کردم گفتم

آره آوردم جای پاهام محکم شه نبست پسرتون شاه و منم کرده ملکه

بعدش هم آوردم ک  آوردم به شما چه مربوط بخوام صدتا دیگه میارم خرج شو میدین چیکار میکنین

دیگه خفه شدن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
درکت میکنم ولی عیب ندارد خدا بهت ببخشه عزیزم

ممنونم گلم

خدا بچه شما رو هم نگه داره

اوايل خيلي ناشكري كردم اما الان ميگم شكر

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
آره ناخواسته شد چون بچه اولم با قرص و دارو و استراحت مطلق شد بچه دومم خودم خواستم اونم سخت شد ولی سو ...

مبارکه عزیزم ، تو رو خدا ناشکری نکن، فقط بدون علت اینکه از دختر بدت میاد وجود خود بچه ی دختر نیست ،حرفه مردمه 

پس به خاطر حرف مردم که پشیزی ارزش نداره و جایی تو زندگیت نداره ناشکری نکن و هدیه خدا رو قبول کن

چه دختر چه پسر شیره وجودتن ،اونا پشت و پناهشون تو دنیا شمای مادر هستین، پس به خاطر مردم ذهنت رو مشوش نکن و آروم باش

ان شااله که خیر و برکت به زندگیت بیاره، بچه عاقبت به خیر باشه و سلامت برا ما مادرا کافیه حالا پسر ودخترش به خاطر حرف مردم مهمه واقعا؟

پیشگیری با قرص برا خیلیا تهوع آورهبرا مرد هم اکثر مردا خوششون نمیاد ک...

مردا ک غلط اضافه میکنن زنایی هم ک به حرف اونا عقل ندارن الحمدلله 

ولی تنها راه پیشگیری قرص نیست هزاار راه دیگه داره یکی از بهترین راه ها آیودیه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
به دنیا اومده متاسفانه 3ماهشه

چرا متاسفانه اخه بچه تو هستش اخر سر افسوس میخوری هرچیزی حکمتی داره شاید یک زمون دور یا نزدیک بگی خداروشکر که دنیاامد 🙂

چه اشکال داره هزاران نفر سه تا دختر گل دارن چی شده خیلی عالیه برای هم مادر و دوست و وخواهر شدین 

پسر از دور خوشه 

اول بگم هر که ی سلیقه از داره ینی کسی ک پسر دوس داره روستاییه اونی ک دختر باکلاسه؟خب همونم داره فرق ...

تربیت و هزینه هاش رو شما تامین میکنی که براش تجویز میکنی

این همه به رو میخواد چیکار

اونم توی این دوره با این اقتصاد داغون و اینده نامعلوم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
ممنونم گلمخدا بچه شما رو هم نگه دارهاوايل خيلي ناشكري كردم اما الان ميگم شكر

منم تازه عروس بودم ناخواسته باردار شدم

دیگه لوازم اشغالی هست دیگه کاری نمیشه جز استفاده از جند روش 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
پسر بود فرق میکرد چون امید داشتم که خدا خواسته ب دخترام داداش هدیه بده ان موقع هم افسردگی دلشتم چون ...

من سومین بچه مو الان باردارم مال منم خداخواسته بود

منم دوتا پسردارم اینم پسر شد 

با وجود خونریزی و عدم استراحت ومسافرت پسرم موند واسه مون 

الان چنان پسرها وهمسرم خوشحالن 

البته همسرم بدش نمی اومددختر بشه اما بازهم سه تاشون چشم انتظارن 

منم دل بستم به حکمت خدا حتما صلاحی بوده که بهم داده 

من تمام وسایل بچه ولباس بارداری و...را پارسال ریختم دور یادادم به کسی 

گفتم من که دیگه بچه نمی خوام 

شد این 

انشاءالله میان به زندگی هامون یک شوروحال جدید میدن

به منم میگن کاش دختر میشد میگم من پسر میخواستم چون دوتاپسر بزرگ کردم تربیتش برام راحتتره بعدهم شاغلم یک جنس بهتره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶