2777
2789
عنوان

دو تا دخترداشتم سومی هم ناخواسته متاسفانه اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4697 بازدید | 200 پست

ببخشید شما باز اومدین بد و بیراه بگین دیشب اومدی هرچی نفرین و حرف های ناراحت کننده در مورد نی نی طفل معصوم ات زدی .گفتی از نفس کشیدن هاش متنفرم خیلی خیلی دردناک و بد بود صحبت هات همه رو ناراحت کردی تا این که گزارش زدن و ترکید خوب باز داری ادامه میدی.  اتفاق افتاده دیگه نمیشه برگردونی میشه ؟ الکی خودتو اذیت نکن اون فرشته کوچولو که هیچ دفاعی از خودش نداره و تو دنیا آمدنش نقشی نداشته بیش از این سرزنش نکن فهمیدی نمی خواهیش بده به خانواده بدون فرزند که حسرت همچین گلی  به دل شون مونده ...‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری قرص از کجا پیدا کردی؟

کورتاژ کردم 

سنش به قرص نمیخورد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین دوست عزیز شما افسردگی بعد زایمان گرفتی و این خیلی خطرناکه.  حالا کاریه که شده حامله شدی باید سفت و سخت می گرفتی حالا که نگرفتی شدی مثل من منم الان پنج هفته باردارم  دقیقا مثل شما 28 سن دارم . وقتی فهمیدم دق کردم .ولی دیگه کاریه که شده بهتره کنار بیاییم و رنج ندیدیم خودمون و دیگران رو بچه هات مادر می‌خوان اونا چه گناهی داره گیر ما ظالم ها افتاده منم بعضی وقت ها وحشی میشم دعوا و ...‌‌  میگم خیلی بی لیاقتم خیلی  

ولی بهتره کنار بیاییم و نزاریم دیونه و روانی بشیم این کوچولو ها مادر می خواد یه پناه گاه می خواد. پدر و مادر می خواد. نمی خواد ‍؟؟؟ بهتره بری دکتر فقط با دارو خوب میشی قول میدم ...

بابا حالا عصبانی شدم یه چیز گفتم همتون ریختید سرم اتفاقا خود من از آدمایی که روستایی ها یا افغان ها ...

تو روستای ایران رو با افغان ها یکی میدونی ؟

شاید روستاها ایران از افغانستانه😂

اسی این روزهای سختت میگذره

تو رو خدا دختر سومتم دوست داشته باش

من دختر سومم 

مادرم مریض شد دوسال پرستارش بودم

پدرم مریض شد همه کار واسش کردم و تک پسرشون اون موقع رفته بود دنبال یه زن خراب.بابام آخر عمرش میگفت کاش برادرتوتم دختتتر یود

نزار کسی به گل دخترات بی احترامی کنه

زمان همه چیز رو درست میکنه صبور باش