سقط نشد و شد دختر حالم داره دیگه از زندگی به هم میخوره نمیخوامش اصلا بچه ی ناخواسته دختر که هرکی از راه برسه هعی بهم زخم زبون بزنه سه تااااا تو این گروهی میخواستی چکار ...چرا مواظب نبودی ...جهازشون چی ....انشاالله بعدی پسر میشهههههه کاش بمیرم راحت شم اخه داشتم زندگی میکردم این بچه چی بود تالاب افتاد وسط زندگیم عیج جوره سقط نشد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به حضرت زهرا بگو بخاطر خدا و حرمت شما بانو حرفهای دیگران و زخم زبونهارو به جون میخرم خودت کمکم کن
تو از اینده باخبر نیستی
شاید یه روزی همین ۳تا دختر افتخار کل فامیل بشن❤️
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
در واقع مشکل شما سر جنسیتش هست نه ناخواسته بودنش.اگه پسر بود الان بحث فرق می کرد.🙄🙄
پسر بود فرق میکرد چون امید داشتم که خدا خواسته ب دخترام داداش هدیه بده ان موقع هم افسردگی دلشتم چون تو این دوره زمونه هیچکس سه تا نمیزاد که منه بی فرهنگ زاییدم
چقدر طرز فکرت روستاییه یعنی چی چرا پسر نشد یعنی چی مردم سرزنش میکننچرا بلد نیستید برای خودتون زندگی ...
خودتم که الان سرزنش کردی قضاوت کردی
خب همین شماها طرفو از زندگی سیر میکنید