2777
2789
عنوان

دو تا دخترداشتم سومی هم ناخواسته متاسفانه اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4850 بازدید | 200 پست
به دنیا اومده متاسفانه 3ماهشه

متاسفانه؟

تروخدا خودت این حرفو نزن 

مردم تو آرزوی یه بچن شما خدا بهت ۳تا بچه سالم داده ناشکری میکنی؟

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

خالهٔ من سه تا دختر داره همه شوهرای خوب کردن سومی هم از همه خوشگلتر و باهوش تره

⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه به کسی چه مگه اونا میخوان خرجشون رو بدن ی بار بزنید تودهنشون براهمیشه دهنشون رو میبندن.هیچی مثل دختر نمیشه مگه پسرا قراره چه گلی  ب سر پدر ومادر بزنن اخه.چطور ادما دلشون میاد اخه

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍

مبارکه اینجوری نگو ازقدیم گفتن آنکه دندان دهد نان دهد(درجواب کسایی که زخم زبون میزنن اینوبگو) دختر پراز شیرینی و برکته باید خوشحال هم باشی چون قراره درآینده ۳تا فرشته مواظبت باشن ومثل پروانه دورت بچرخن

این کارها چیهخدا بهش زبون داده گفتن چه خبر رک بگه دلمون خواست به شما ربطی دارهگفت چقدر دختر رک بگه م ...

والا من نگفتم سکوت کنه 

ادم هرچقدر هم که جواب بده  اون حرفها از یاد ادم نمیره 

دل میشکنه و اروم نمیگیره 

برای من که اینجوریه و به خدا میسپارم واروم تر میشم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا موقع خوش گذرونی حواستون ب چیزای جدی نیس😒تو و شوهرت گناهکارررری

و اونهای ک‌قرص جلو گیری و ضد بارداری رو تقلبی کردن همه بچه دارن

من خودم قرص اورژانسی خوردم باز حامله شدم ک البته بعد سر اینکه قرص خوردم کارهای کردم ک‌افناد

من تا موقع سقط جنین نمی‌دونستم باردار هستم چون دوتا قرص اورژانسی به فاصله ده ساعت بعد رابطه خوردم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
آره ناخواسته شد چون بچه اولم با قرص و دارو و استراحت مطلق شد بچه دومم خودم خواستم اونم سخت شد ولی سو ...

عزیزم مقصر صد درصد خودتی میخاستی مواظب باشی 

یه جوری رفتار میکنی انگار مقصر اون دختر بیچارست !!!!

به دنیا اومده متاسفانه 3ماهشه

اینجور وقتا جلوی همه بگو خودمون خواستیم و خودمون دختر دوس داریم خداروشکر خدا بهمون بچه داد ودوباره ارزش گذاشت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
گندشو در آوردید واقعا مواظب نیست پیشگیری ک صفر بعد میاید میگید سقط نشد فلان بیسار جنسیت فلان واقعا م ...

پیشگیری با قرص برا خیلیا تهوع آوره

برا مرد هم اکثر مردا خوششون نمیاد ک...

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/