2777
2789
عنوان

دو تا دخترداشتم سومی هم ناخواسته متاسفانه اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 200 پست
پسر بود فرق میکرد چون امید داشتم که خدا خواسته ب دخترام داداش هدیه بده ان موقع هم افسردگی دلشتم چون ...

چرا هر کی ۳ تا داشته باشه بی فرهنگه

اونی که توانشو داشته باشه ۵ تارو هم میاره

الانم ناشکری نکن خودتو جمع کن

یه روز از این حرفات پشیمون میشی

چقدر طرز فکرت روستاییه یعنی چی چرا پسر نشد یعنی چی مردم سرزنش میکننچرا بلد نیستید برای خودتون زندگی ...

طرز فکر روستایی دیگه چه زهرماریه؟؟؟ چرا همه چیو به روستایی و دهاتی بودن ربط میدید!؟ نه اینکه حالا شما هفت نسل قبلت شهر نشین بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا دوستش داشته باش  تو تنها پناهشی دختر باعث دلگرمی و حامی پدرمادرشه هرکی هرچی گفت بگو خودم عاشق دختربودم همه میدونن دختر بهترودلسوزترومهرربونترازپسره ولی بازم چرت میگن نگهش دارباعشق بزرگش کن مطمین باش باش باعث سربلندیت میشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عموی من پنج تا دختر داره پنج تا بزرگ شدن شاغل شدن

ازدواج خوب کردن همیشه میگه یه تار موی دخترام جای هزار تا پسر نمیدم

دختراشم واقعا باعث سرفرازیش شدن

هر کدوم  تحصیل کرده  شاغل موفق

ازدواجهای خیلی خوبی کردند

عوضش الان کلی نوه پسر داره هر کدوم دختراش دو تا پسر دارند

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

طرز فکر روستایی دیگه چه زهرماریه؟؟؟ چرا همه چیو به روستایی و دهاتی بودن ربط میدید!؟ نه اینکه حالا شم ...

عزیزم عذر می‌خوام بالاتر توضیح دادم 

واقعا خیلی عصبی شدم از تاپیک این خانم 

هی یکی تو حسرت بچه میمیره یکی که حامله میشه بچه میاره میگه کاش نمیشد عجب دنیاییه!

درضمن تو اگه اصلا دوست نداشتی بچه بیاری باید از وسایل جلوگیری وقرص استفاده میکردی یا وقتی فهمیدی بارداری سریع قرص سقط جنین جور میکردی بیچاره سقط بشه درضمن این بچه از هوس تو و شوهرت اومده حق نداری بهش بد بگی

بابا حالا عصبانی شدم یه چیز گفتم همتون ریختید سرم اتفاقا خود من از آدمایی که روستایی ها یا افغان ها ...

لطفا روستایی را با افغان مثال نزن اتیشم زدی

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
دختریکی ازنعمتای بزرگ خداست هیچوقت کفرنعمت نکن الان هردختری دوتاپسرارزش داره خدایی

😶😶😶الان شما چه فرقی با استارتر داری 

چرا یه جنسیت رو میکوبید همیشه 

نرمال بودن سخت نیست 

جفتشون نعمت خدا هستن و باید براشون شاکر بود 

شما میگی یه دختر اندازه دوتا پسر ارزش داره 

یکی مخالف شماست و میگه پسر ارزشش بیشتره 

جفتتون که این افکار رو دارید سطح پایین هستین

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اصلا عجيبه خيلي حالا اگه جلوگيريم طبيعي بود اين جوره شوكه نميشدم

منم خبر نداشتم تا دوماه