2777
2789
عنوان

یکی منو قانع کنه به اکسم زنگ نزنم بخاطر کار امروز شوهرم‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بخدا همیییییییین خودت پاک باشی امر خدا طرفتم پاکه

الان این چه تعبیری هست من شوهرم خیانت کرد هم جنسی هم عاطفی با اینکه من سرم تو لاک خودم بود آدم شک میکنه به پاک بودنش😐

هر چی میخونم عجیب تر میشهچرا فلانی رو همکار سیو نکردیبا اکسم من قبلا درد و دل میکردم اون نیستشوهرتم ...

ایشون خیلی روشنفکرن . همیشه میومدن نسخه میدادن که اصن‌حساس نیستن ‌ و این‌ چیزا طبیعیه ما عقب مونده ایم با پسرعموش که زن‌داشت فققققط درد دل می‌کرد چیزی نبود الان نمیدونم چرا به نامزدش حساس شده

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلم انعکاس یعنی اگرازدرون پاک وزلال نباشی هرکاری کنی طرفت همون بلاروسرت میاره دیدی ماگاهی اوقات ...

تعبیر قشنگی نیست تو کت من نمیره منی که خیانت جنسی و عاطفی دیدم خدا رو صد بار شکر میکنم ک ذات من مثل  این مردا و زنای خیانتکار نیست 🙏

شما که خیلی همیشه فاز روشن‌فکری داشتی و میگفتی اینجور چیزا عادیه اکه ۲ نفر به‌ هم‌اعتماد داشته باشن ...

فکر نمی‌کردم اینجوری برا خودمم بشه من هیچی براش کم نذاشتم هیچوقت آخه 💔

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

الهی درد بی درمون بگیرن سر خودشون بیاد

بعد اینجا نظر گذاشتن هر کی خیانت کنه خیانت میبینه😬😐

واقعا حرفی ندارم من میترسم فردا روزی شوهری مثل شوهر خودم گیر دخترم بیاد🥲

تعبیر قشنگی نیست تو کت من نمیره منی که خیانت جنسی و عاطفی دیدم خدا رو صد بار شکر میکنم ک ذات من مثل ...

کتاب نیمه تاریک وجودروبخون عزیزم میدونم درک وهضمش سنگین ولی واقعیت 

اخه بقیه که خیانت میدیدن کم میذاشتن !!! شما کلا مدلت روشنفکر‌بود الانم همون فرمون برو

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونم شاید فقط درد ودل میکرده

آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند...

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اون خط مخفی بود یادم رفته بود اسمش عوض کنم اصلا بعد کات و عروسی دو سه بار بیشتر روشنش نکرده بودم ولی ...

اوکیه عزیزم کار جفتتون اشتباهه محضه 

اینجوری نمیشه قضاوت کرد کلی آیا و اما و اگر پیش میاد برا آدم.. 

شاید شما هنوز اونقدری که باید به شوهرتون احترام نذاشتید که باعث شده ایشون دست به همچین کاری بزنه و بالعکس 

ممکنه ایشون اونقدری که باید برای شما وقت نزاشتن که باعث شده شما هنوز بعد مدتها فکر ایشون تو سرتون باشه.. 

نمیشه همینطوری قضاوت کرد منم که فقط به اندازه سنم حرف زدم😅

عذر میخوام اگه دخالتی کردم امیدوارم هرچه سریع تر درست بشه همه چی براتون❤️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘