2777
2789
عنوان

یکی منو قانع کنه به اکسم زنگ نزنم بخاطر کار امروز شوهرم‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بخدا همیییییییین خودت پاک باشی امر خدا طرفتم پاکه

بخداعین واقعیت دقت کن حتی اگر دروغ بگی طرف بهت دروغ میگی خیانت کنی صدرصد  بهت خیانت میکنه حتی اگر ب کسیم فکرکنی خیانت چ برسه ب این کارا

عزیز دلم الان ناراحتی افکار پریشون میاد سراغت 

هرکاری انجام بدی مطمئن باش بعدش پشیمون میشی

سعی کن خودت رو سر گرم کنی کتاب بخون،فیلم ببین و..... اما با هیچ کس به جز تراپیست در باره این موضوع حرف نزن

بعدشم اکس اسمش اکسه،مال گذشتست 

وای من دیگه تاپیک های تورو نمیخونم اعصابم بهم میریزهخیلی رو داری به خدا تو گوشی مخفیتو میدادی شوهرت ...

بعد یه بار به یه بنده خدایی میگفت دلیلی نداره شوهرت رمز گوشیشو بده بهت. خیلی همیشه روشنفکرانه نظر میداد

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین انعکاس چیه آدم باید خودش خوب باشه خراب بودن رو که همه بلدن من از انعکاس و کارما تو زندگی بچم می ...

عزیزدلم انعکاس یعنی اگرازدرون پاک وزلال نباشی هرکاری کنی طرفت همون بلاروسرت میاره دیدی ماگاهی اوقات ممون ازیسری ادما خوشمون نیاد اون بخاطر انرژی درونی طرف

وای من دیگه تاپیک های تورو نمیخونم اعصابم بهم میریزهخیلی رو داری به خدا تو گوشی مخفیتو میدادی شوهرت ...

زنگش نمیزنم جلوی خودم میگیرم ولی اونو براش دارم میدونم چیکارش کنم اون گوشی مخفی هم مال یه زمانی بود که با هم بودیم دیگه لازمش ندارم اصلا 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خیییلی بده شوهر منم یکی مثل اسیه

شوهر منم بعد من واقعا برای مهم نیست مرد خوشگل ببینم مرد جنتلمن یعنی اصلا کشش ندارم پذیرفتم من متاهل هسم ولی اینا نمدونم چرا اینجورین