2777
2789
عنوان

یکی منو قانع کنه به اکسم زنگ نزنم بخاطر کار امروز شوهرم‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 113 پست
اونم شاید فقط درد ودل میکردهآنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند...

درد رو‌ دلش بیاد الهی چقدر سادگی کردم گوشی پس دادم بهش گفتم برو همش از بیرون چت معلوم بود استیکر فرستاده شکلک فرستاده یکی دو نفر هم نبودن دلم به حال خودم میسوزه بخاطرش از همه کسی زدم واسش تو دوستی هم کم نزاشتم همه جوره تامینش کردم سراغ دیگران نره 💔

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐اتفاقا فایل صوتی هم دارم ولی بنظرم درست نیست نمتونم منظورمو بفهمونم

عزیزم این مبحث خودشناسی خیلی عمیق وسنگین متاسفانه واقعیت وخیانت این نیس توحتما خیانت جنسی یاتلفنی کنی تواگرخودتونادیده بگیری خیانت میبینی تواگرحس ارزشمندی نداشته باشی خیانت میبینی تواگربصورت ذهنی ب بردی ازگذشته یافرددیگ فکرکنی خیانت میبینی

تاپیکات کلا دروغه مشخصه دنبال پربازدیدی هستی

همش از شوهر و خیانت و اینچیزا حرف میزنی

یه جا میگی مجردم یه جا میگی عقدم یه جا میگی عروسی کردم

خدایی با سر کار گذاشتنه مردم چی بهتون میدن؟مدال؟

درد رو‌ دلش بیاد الهی چقدر سادگی کردم گوشی پس دادم بهش گفتم برو همش از بیرون چت معلوم بود استیکر فرس ...

حالا فکر میکنی اکست بهتره نه اونم بدتر ازین....

باز این شوهرته اون مرد هیچ نسبتی باهات نداره 

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
عزیزم این مبحث خودشناسی خیلی عمیق وسنگین متاسفانه واقعیت وخیانت این نیس توحتما خیانت جنسی یاتلفنی کن ...

👐❣️آره من صوتی رو قسمت به قسمت گوش میدم ولی وقت خوندن ندارم ولی خوندن بنظرم بهتره

با خدا معامله کنبگو من خودمو نگه میدارم در عوض تو یه لطفی در حقم بکن

خدا خودش میدونه من از همه زدم تا بیام با همسرم توقع نداشتم اینقدر راحت جاهای دیگه هم خودش بگو و بخند داشته باشه معلوم نیست دیگه تا کجا پیش رفته اصلا بجز اونایی که من خبر دارم

تاپیکات کلا دروغه مشخصه دنبال پربازدیدی هستیهمش از شوهر و خیانت و اینچیزا حرف میزنییه جا میگی مجردم ...

من بیشتر از این حرصم میگیره که فاااااااااز روشنفکری داااااره . عیبی نداره زن و شوهر روابط خارج از قاعده داشته باشن . عیبی نداره با کس‌ای دیگه درد دل کنن. همه چایی بر پایه اعتماد باید باشه . وگرنه میشیم عقب مونده 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم این مبحث خودشناسی خیلی عمیق وسنگین متاسفانه واقعیت وخیانت این نیس توحتما خیانت جنسی یاتلفنی کن ...

این دیگه چه سمّی بود همه چیز که شد خیانت ⁉️

شما خودتم داری خیانت میکنی ک الان داری خیانت میبینی این دنیا یسری قوانین داره

اصلا قبول ندارم همسرم که جای خودش من زمانی که اکسم پارتنرم بود حتی زمان مدرسه که دوست پسر داشتم بازم اهل خیانت نبودم کات میکردم ولی خیانت اصلا هرگز 

اصلا قبول ندارم همسرم که جای خودش من زمانی که اکسم پارتنرم بود حتی زمان مدرسه که دوست پسر داشتم بازم ...

🙄😑عزیزم اررفتارو کاری ک متوجه بشیم پنهانی وب دورازچشم همسر واگراون بفهمه ناراحت میشه خیانت