2777
2789
عنوان

غده تو گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 37 پست
چی بگم والا توکل به خدامرسی از دلگرمیت دوست عزیز خدا بهت سلامتی بده و مشکلاتت حل بشه🙏

مرسی مهربونم

من هم دوستم غده بدخیم داشت

هم دختر همستیه مامانم ۳ تا غده داشت که یکیش خوش خویم بود دوتاش بدخیم عمل کردن تموم شد رفت

چندساله 

آره گلم کلا غده و سرطان های گلو حتی جزو بهترین بیماری ها هستن و کاملا و راحت بدون شیمی درمانی حتی در ...

واقعا؟ انشالله همه در حسرت بیماری بمونن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مهربونممن هم دوستم غده بدخیم داشتهم دختر همستیه مامانم ۳ تا غده داشت که یکیش خوش خویم بود دوتاش ...

تو گلوش ۳ تا داشت؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
واقعا؟ انشالله همه در حسرت بیماری بمونن

یعنی چی حسرت بیماری!!

بیماری سرماخوردگیشم الهی به هیچ کس نصیب نشه....

ولی اینجور غده های سرطانی گلو در مقابل اون سرطان های وحشتناک بهترین بیماری محسوب میشن

یعنی چی حسرت بیماری!!بیماری سرماخوردگیشم الهی به هیچ کس نصیب نشه....ولی اینجور غده های سرطانی گلو در ...

میگم یعنی بیماری دوروبر هیچ کس نباشه حتی سرماخوردگی هم آدم و از پا میندازه

مامانم هر روز یه جاش مشکل پیدا میکنه 

مشکلات سطحی هستن بایکمی صبر همشون حل میشه اصلا نگران نباش

انشالله عزیزم مرسی از همدردیت😘