2777
2789
عنوان

کجای دنیا نوشته خرج خونه و خرج زن با مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3580 بازدید | 263 پست
اگر خرج کردن مرد برای زن یه لطفه ، پس غذا درست کردن و خونه تمیز کردن و بچه بزرگ کردن زن هم برای مرد ...

نه بخدا دخترم😂🥲

پریشب من و پارتنرم داشتیم راجب این موضوع حرف میزدیم 

اون میدونه که من بدم میاد ی مرد برام خرج کنه حتی پدرم 

وقتی بابام برام خرج میکنه عذاب وجدان میگیرم

پارتنرم گفت بعدا همه خرج خونه و تو با منه تو حقوقتو بردار برا خودت منم اومدم دنبال جواب ببینم ایا واقعا وظیفه ی مرده خرج زن و زندگی رو بده یا ن

همون جایی که نوشته زن بدون اجازه شوهر حق تحصیل و کار و بیرون رفتن از خونه و خارج شدن از کشور نداره 

دیه و ارثیه‌ش نصف مرده

شهادتش ارزشی نصف مرد داره 

و الی اخر

این خرج خونه و زن هم که با مرد باشه یه درصد این تبعیض رو جبران نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362836502]من فقط سوال پرسیدم دوست عزیز... گفتم اصلا کجا نوشته تو قران تو قانون کجا میخوام برم بخونم و 

کلا آیات قرآن مبتنی  بر اینه که مدیریت و مسئولیت خانواده با مرد هست  و قانون مدنی هم تو این مورد. بر اساس قرآن نوشته شده 

آره عزیزم جزء قوانینه که مرد بیرون از خونه کار کنه و مخارج زن و فرزندش رو تامین کنه زن هم بهتره بیرون کار نکنه اما اگر کارکنه هم مشکلی نداره تازه انجام کارهای خونه وظیفه زن نیست .توی تعلیمات دینی دبیرستان باید اینارو خونده باشید طبیعتا