2777
2789
عنوان

کجای دنیا نوشته خرج خونه و خرج زن با مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 264 پست
من مشکلی ندارم فقط بدم میاد حس کنم زیر دین کسیم چ پدرم باشه چ همسرم

زیر دین پدر؟ اولین باره میشنوم چنین چیزی رو مگه شما خواستی به این دنیا بیای که زیر دین پدر باشی؟ پدر خواسته بچه دار بشه و تو رو به دنیا آورده و وظیفشه خرج بچشو بده !!!!!

از اون حرفا بودا

🍫🍭🔮💖💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شغل تمام وقت دارمبیماری سخت دخترم داره پرستارشمآشپزم تمیزکاری میکنمزایمان و شیردهی هم با منه باعث می ...

ی چیزی بگم بر نخوره بهت..

تقصیر خودته از اول میخت و نکوبیدی 

دلیلی نداره وقتی هم خودت هم همسرت شرایط یکسانی دارین کارای خونه و رسیدگی به بچه رو شما انجام بدی! 

باید مثل کار بیرون از خونه اینم پا به پای هم باشه 

مثلا عصر اومدین شما غذا درست کنی همسرت ظرفا رو بشوره

اما اگه جوابارو بخونی میبینی چی بهم گفتن😅همه گفتن همون جایی ک نوشتع حق طلاق یا مرده حق خروج زن چ از ...

چقدرم ما اونو قبول داریم! 

وقتی ۶۰ تا چیزیش و قبول نداریم چرا باید یکیشو قبول داشته باشیم 

نمیدونم چه فاز و موجیه راه افتاده جدیدا دارن زن سالاری و زن برتر بینی و مد میکنن 

تا دیروز مرد سالاری بود از امروز میخوان اونا رو تو سری خور کنن انتقام این چند قرن و بگیرن 

در صورتی که کلا دارن اشتباه میزنن وضعیت کشور جهان سومی همینه

عجبایا کسی این مرد رو مجبور به ازدواج کرده؟تفکر شما دقیقا مثل اوناییه که بچه دار میشن بعد میگن نمیتو ...

چی میگین شماها! 

دارین کلا اشتباه میزنین 

مثلا دارین انتقام مرد سالاری این چند قرن و میگیرین؟ 

کی میخواد کشور ما درست شه..

پس شما تو ازدواج دنبال عشق و آرامش و کسی که تیکه ای از وجودته نیستی دنبال معامله ای و اینکه هر کی بیشتر اون یکی خورد و خمیر کنه و سلطه گر باشه برنده س 

وقتی مردا خودشون درک نمیکنن همین میشه خاله من میرفت سرکار کمک خرج باشه ولی وقتی میرسید خونه شیفت دوم ...

مشخصه کی سطح پایینه 

سطح پایین هفت جد و آبادته 

من درباره مرد هزار سال پیش حرف نزدم

اینا واسه یه آدم باشعور و دهه ۷۰.۸۰ صدق میکنه 

چی میگین شماها! دارین کلا اشتباه میزنین مثلا دارین انتقام مرد سالاری این چند قرن و میگیرین؟ کی میخوا ...

اتفاقا تفکر شما بیشتر به معامله نزدیکه

وگرنه درک اینکه مردی که عاشقِ برای زن و بچش کار میکنه اصلا سخت نیست

اونی که اشتباه میزنه شمایی نه من

خیلی واضح برات توضیح دادم خودت نمیخوای متوجه بشی

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

این مسئله در طی سالیان طولانی ایجاد شده مردا میرفتن شکار و واسه رابطه جنسی شکارشونو با زنا تقسیم میکردن و در طول زمان تبدیل به یه عرف شده ولی الان چون شکار تبدیل به کار بیرون شده که خطری نداره یواش یواش خانما دارن وارد جامعه میشن

من مشکلی ندارم فقط بدم میاد حس کنم زیر دین کسیم چ پدرم باشه چ همسرم

عزیزم اینا حس های انسان سالمه. ولی دقت کن قاطی نکنی. مثلا اگه شاغلین زمانی که بچه دار شدی بهتره دو سال تمام وقت پیش بچه ات باشی و همسرت وظیفه شه که شما رو کامل تامین کنه بعدش دوباره میتونی بری سر کار