2777
2789
عنوان

خیلی بهم ریختم حالم از خودم و مامانم و نامزدم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 48 پست
من شرایط تورو داشتم منتها مشکلات ما فرق داره و مامانم به این شدت نبوددو تا راحل بهت میدمیکی اینکه خی ...

همون خالم ک نامزدیش بهم خورد

همه میگفتیم عشق کورش کرده

الان بهم میگه توام داری پا میزاری جای پای خالت

و بارها اینو گفته حتی تو جمعم با این حرفش ب نوعی تحقیرم کرد ک یکی دیگه از خاله هام گفت چرا اینجوری میگی بهش و دلشو خالی می‌کنی قرار نیس همه مث هم باشن ک ولی نمیدونم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

همون خالم ک نامزدیش بهم خوردهمه میگفتیم عشق کورش کردهالان بهم میگه توام داری پا میزاری جای پای خالتو ...

نه انشاالله برای تو پیش نمیاد از یه مشاور کمک بگیر مامانتو ببر پیشش 

اون نگرانه و نمیدونه چطوری هندل کنه نگرانیشو که داره ب تو فشار میاره 

قشنگ درکت میکنم ولی این یه چالشه تو زندگی تو تا درستم یاد نگیری درست نمیشه 

برو دنبال راحل 

راحل من این بود نشنیده بگیرم خرف بقیه رو زندگیم و خودم چشامو بزنم از اونموفع ب بعد دیگ حرف ها خابید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون خالم ک نامزدیش بهم خوردهمه میگفتیم عشق کورش کردهالان بهم میگه توام داری پا میزاری جای پای خالتو ...

خب اگه ب حرف مادرت گوش کنی و هرچی بگه رو‌ انجام بدی و ب نامزدتم بگی ،صد در صد بهم میخوره نامزدیت

یکم صبور باش

گرونیه،جوونا چیکار کنن با این وضع

تو خودتو از چشم نامزدت ننداز با حرفای مادرت،من خودم تو دوران عقد هروقت اتفاقی افتاد،بهم گفتن بگو طلاق میخام،منم همش بحث طلاق پیش میکشیدم،ک الان شوهرم بی اعتماده نسبت بمن🙂💔

خب اگه ب حرف مادرت گوش کنی و هرچی بگه رو‌ انجام بدی و ب نامزدتم بگی ،صد در صد بهم میخوره نامزدیتیکم ...

دقیقا منم😭

تا میخوام میاد ببوسم یا هر چی سریع میگم نه اگه بهم خورد چی

هی میگه چرا بهم بخوره

اینقد گفتن ک من رفته تو مغزم ک قراره بهم بخوره

دقیقا منم😭تا میخوام میاد ببوسم یا هر چی سریع میگم نه اگه بهم خورد چیهی میگه چرا بهم بخورهاینقد گفتن ...

فکرای منفی بکنی همونو جذب زندگیت میکنی،تو اینستا پیجای مشاوره رو ببین،تو اخلاقت کار کن سیاست داشته باش

بعدشم به مامانت بگو نگران نباش،اون خودش برنامه های خودشو داره برا آینده

فکرای منفی بکنی همونو جذب زندگیت میکنی،تو اینستا پیجای مشاوره رو ببین،تو اخلاقت کار کن سیاست داشته ب ...

اخه برنامه ای نداره

چرا باهاش حرف نمیزنیخب پنج‌تومن حقوقش بره قسطبقیشو باید پس انداز کنه کهوام خونگی ثبت نام کنه حداقل

خودشم خرج داره

ما میگیم حدود ده تومنش میمونه

وام ازدواج هم قراره بگیریم برا اون دو برابره هم

زیاد میشه توان پرداخت قسطش رو نداریم

حق با مادرته خب...

من اگه جای مامانت بودم حتی نمیزاشتم نامزد کنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️