2777
2789
عنوان

بعضی کاربرا که خیلیی بد صحبت میکنن و انرژی منفی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 67 پست
نه شما نیستی، ندیده بودمتون تا حالااسمشو نمیگم میترسم ناراحت شه، خودش به اندازه ی کافی غصه داره 😢

فک کردم منو میگی اخه منم از اول که عضو شدم تو این سایت همش از بدبختیام گفتم 😂

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تاپیکای یکی که رو متن علمی راجب به محیط زیست فحش ریپلای زده بود رو دیدم وضع جالبی نداشت ... شاید اینجا بعضیا میان برای خالی کردت عقده ... 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
من تو زندگی واقعیم همه اخلاق و رفتارمو تحسین میکنن و فوق العاده ارتباطات مثبت و خوبی دارم ، چه تو خو ...

همه که تاپیک سرکاری نمیزنن من خودمم چند بار تاپیک زدم بعد یکی بهم گفت دروغ میگی انقد بدم اومد که من بیشتر تاپیکام راجب مریضی و فوت مادرم بود اصلا با عزیزترین ادم زندگیم معلومه شوخی و دروغ ندارم بگم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

من جدیدا تصمیم گرفتم هرکی فحش میده گزارش بزنم حتی اگر مخاطبش من نباشم البته خدا را شکر من با اینجور آدما دهن به دهن نمیشم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

همه که تاپیک سرکاری نمیزنن من خودمم چند بار تاپیک زدم بعد یکی بهم گفت دروغ میگی انقد بدم اومد که من ...

آره درسته واقعاً 

من خودم یه تایمی خیلی دلسوزانه راهنمایی میکردم اینجا کاربرا رو ، منتها هی دیدم سرکاری بوده و حقیقتا دل چرکین شدم یه مقدار 

آره درسته واقعاً من خودم یه تایمی خیلی دلسوزانه راهنمایی میکردم اینجا کاربرا رو ، منتها هی دیدم سرکا ...

اره خب حق داری واقعا ادم وقتشو می‌زاره بعد بفهمه سرکاری بوده سخته واقعا 

اینکه خوبه ی کاربری اینجا بود من تو ی تاپیکی در مورد موفقیت های تحصیلیم و اهدافم گفنه بودم

انقدر سوختههههه بودددد همش تاپیک میزد منو تگ میکرد چرت و پرت میگفت ، میگفت سطح ارزوهات کوچیکه و فلان بهمان بهش گفتم بابا عقده ای دست بردار برو پی کارت تو اصلا عددی نیستی برا من دیدم نه حالیش نیست اخرشم کلا اعلان هاشو پاک کردم همش مهلش نزاشتم

بعضی ها روانین نباید خودتو درگیرشون کنی 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

وای وای اره از کلمه کلمشون خشن بودن و انرژی منفی و بی احساسی میریزه

بعضی تاپیکا میرم قفل میکنم انقدر راحت قضاوت میکنن

تاپیک زنی که خندیده و خراب حساب شده بود و همه ندامتش میکردن بدون هیچ شناختی 

هیچ موجودی از اینا ترسناک تر نیست 

دقیقاا 

خیلیا فاز روشن فکری مدرن دارن اما لحن صحبتشون زهر ماره 

فقط با کلمات بازی میکنن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دقیقاً روح مادرتم شاد واقعاً ❤️

ممنونم عزیزم روح تمام رفتگان شاد ایشالله