2777
2789
عنوان

خیلی بهم ریختم حالم از خودم و مامانم و نامزدم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 48 پست

وای خدا .من دختر داشته باشه دوسدارم تو این سن فقط فکر پیشرفت و درسش باشه چقد بد هنوز چشم باز نکرده فکر و ذهن یه دختر فقط بشه پسر ☹️برادر زادم همسن تو هست همش در حال درس خوندن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم حق دازه

ولی این حق ممکنه ب نابودی زندگی دخترش ختم بشه

میدونی اگه این دختر خانوم تحت تاثیر حرفای مامانش کم بیاره و. حرفای مامانشو ب نامزدش بگه چقد گند میخوره تو زندگیش... بلایی ک بسر زندگی خودم اومد تو عقد و هنوز با دوتا بچه دارم چوب‌ش رو میخورم 

هزیته عقد رو خانواده عروس،باید بده رسم ما این طوریه

اره ماهم شنیدیم و اطرافمون دیدیم

ولی تازه اینجا مد شده

مامانم میگه بهش نگو ک نفهمه و گردن نگیریم

ولی خب برادرش پارسال عقد کرد پولو بابای دختره داد

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بنظرم حق دازه

حق نداره باید بعنوان بزرگتر و مادر قبل از نامزدی و توی خواستگاری این دغدغه هارو مطرح و حل می کرد نه اینکه الان دختر جوونش رو از زندگی دلسرد کنه و به جون همسرش بندازه که هردو از چشم هم بیوفتن

طلا خودش پس اندازهههههرچی میمونه طلا بخره خیلی بهترع

اره خب 

ولی مامانم قبول نمیکنه

میگه باید مث فلانی و فلانی بود

همش مقایسه

میگه طلاهات کمه میشه حدود ۴۰ گرم

ولی خب میدونم وسعش همینقدر بوده

مگه میتونم چیکار کنم؟اون میتونه چیکار کنه مگه؟

اره خب ولی مامانم قبول نمیکنهمیگه باید مث فلانی و فلانی بودهمش مقایسهمیگه طلاهات کمه میشه حدود ۴۰ گر ...

اصلاااا ب حرف مادرت گوش نکن

مادر منم با یکی که تو فامیل مثل من نامزد بود مقایسه میکرد،میگفت دختره وجناتی ندارع طلا میارن هی براش،لباس میخرن فلان،همش مقایسه میکرد،من عروسی کردم اومدم سر خونه زندگیم،اونا دارن طلاق میگیرن

هیچوقت خودتو مقایسع نکن با کسی 

زندگیت خراب میشه

ولی این حق ممکنه ب نابودی زندگی دخترش ختم بشهمیدونی اگه این دختر خانوم تحت تاثیر حرفای مامانش کم بیا ...

بخدا همین ی ماه پیش خواستیم جدا شیم

چون برام ی کفش مجلسی هدیه اورد 

و مامانم گفت اینا دارن خریدای چمدونتو میکنن بدون اینکه بهت بگن و اینقد مسائل بی‌ربط رو بهم ربط داد ک گفتم نمیخوامش و حتی پیام دادم ب نامزدم و گفتم نمیخوامت 

اون گفت حرفتو پای بچگیت میزارم و ی هفته بهت فرصت فکر کردن میدم

مامانم پیشم بود وقتی چت کردیم و خیلی حرفای بدی گفت ک بهش بزنم

مثلا گفت بگو با هدیه هات خوشحال نمیشم چون وظیفته ک بیاری منه احمقم گفتم هنوز نامزدم تو دلشه💔

حق نداره باید بعنوان بزرگتر و مادر قبل از نامزدی و توی خواستگاری این دغدغه هارو مطرح و حل می کرد نه ...

بخدا چند وقت پیش تا پای جدایی رفتیم بخاطر حرفاش🥲

مجبورم کرد ی سری حرفا ب نامزدم زدم و دلشو شکوندم ک خودم هرگز نمیتونم بابت اونا خودمو ببخشم😔💔

اصلاااا ب حرف مادرت گوش نکنمادر منم با یکی که تو فامیل مثل من نامزد بود مقایسه میکرد،میگفت دختره وجن ...

من مقایسه نمیکنم 

خدا روزی هر کسیو ی جوری داده

آینده و تقدیر هر کسیو ی جور نوشته

ب قول معروف جوجه رو اخر پاییز میشمارن

ما تازه اول زندگیمونه چیش مهمه ک چی داریم چی نداریم مهم اینه با هم ب کجا میرسیم

خیلی سخته خدا ادمو ی شبه عزیز یا ذلیل کنه؟

شما سنتون کمه ولی با عرض معذرت مادرتون بسیار بی سیاست

میدونم 

مامانم فکر نمیکنه همیشه همه چیو ب زبون میاره فقط

وای خدا .من دختر داشته باشه دوسدارم تو این سن فقط فکر پیشرفت و درسش باشه چقد بد هنوز چشم باز نکرده ف ...

منم درسمو میخونم

فردام پرسش داریم

ولی اینقدر ذهنم اشفته اس ک فقط کتاب جلوم بازه

حتی نمیدونم چی هست و چی میگه

بخدا همین ی ماه پیش خواستیم جدا شیمچون برام ی کفش مجلسی هدیه اورد و مامانم گفت اینا دارن خریدای چمدو ...

وای دختر ای چه کاریه کردی

تو. رو قرآن حرفای مامانت گوش نده

مثل من با زندگیت بازی نکن 

چرا اون حرفو ب شوهرت زدی

برو یکم سیاست یاد بگیر 

مرد نیاز ب اقتدار داره با این پیامت اقتدارش رو له کردی

دو صبای دیگه ب پوست تخمه ام برات کادو نمیگیره باید بشینی حسرت بخوری

ی زن با سیاست هر وقت هر چیزی از دست شوهرش گرفت باید اینقد با یه به چه چه تعریف کنه تا احساس تامین کنندگی مردش اقناع بشه بازهم بخره اینجوری کنی خودتو از چشمش میندازی چند وقت دیگه عروسی میکنی میری مامانت تو خونش زندگیشو میکنه تو و شوهرت سر این حرفای بیخودی دعوا میکنید

ام رو خدا نکن اینکارها رو با زندگیت

وای دختر ای چه کاریه کردیتو. رو قرآن حرفای مامانت گوش ندهمثل من با زندگیت بازی نکن چرا اون حرفو ب شو ...

دیگه بعد اون هیچی برام نخرید حتی ی شاخه گل🥺

گفت من چقد اضافه شیفت وایسادم اماده باش خوردم

حتی ب تو نگفتم ی سری شبا نمیتونستم بخوابم

کلا سه تومن برام ب عنوان پاداش اومد مستقیم دادمش کفش خریدم برا تو

وقتی قراره قدر چیزایی ک میخرمو ندونی نمیخرم پول میدم خودت برو هر چی میخوای بخر

یا عکس چیزی ک میخوای بفرست تا برم بخرم برات