بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سه ماه گرفتمش پی پیشو هرکار میکنم فقط تو پوشک میکنه از پی پیش میترسع انگار.همون اوایل یه بار رفت دستشویی دید تزسید الان فقط تو پوشک هرکار بگی کزدم نشد کلافه ام.دوسالو ۸ماهشه پسرم
نظر شخصی من اینه بچه تا خودش نگه از پوشک خسته نشه نباد زورش کنی تا اخر عمر که پوشک نمیپوشه نهایت چند ماهم روش بلاخره هم خودش خسته وکلافه میشه همم راه بیوفتهخودش جیششو میگه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
سخته . اصلا نمیتونم از پوشک بگیرمش. با جایزه و تشویق و... همنشد . دیگه اطرافیان گفتن ولش کن خودش بعدا خجالت میکشه میزاردش کنار .
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا