2777
2789

این همه خشم و ناراحتی دست خودم نیست

نمیدونم چه مرگم شده؟؟

رفتارایی که توی بارداریم باهام شده رو نمیتونم فراموش کنم.سه سال از زایمانم گذشته ولی هربار که یادم میوفته عصبی میشم

مارا جز خیالی آرام،طلبی نیست زدنیا...🌱🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت بد رفتاری کرده ؟؟

آره فک کنین تمام کارای پزشکی رو خودم تک و تنها انجام دادم بدون هیچ همراهی

حتی نمیتونستم بهش ی پیام بدم یا زنگ بزنم اصلا جوابمو نمیداد.بشدددت احساس تنهایی میکردم

😭😭😭😭بارداریم بعد از زایمانم هوووف ک بعد ۲سال هنوزم افسردم و بغض هام باعث شد تیروئید کمکار بگیرم ...

عزیزدلممم

کاملا درکت میکنم😔😔

هربار یادم میوفته دوس دارم جدا شدم

من ،شرایطم خیلی حساس بود سربارداری سومم

،بعدتجربه دوتازایمان زودرس ،که یکی دخترم شدمداروشکر  ،یکیش نموند برام 

سرکلاژ واستراحت وامپول و....

بی محبتی ها هرگز نتونستم ببخشم مخصوصا ازسمت خانواده خودم ،تکلیف خانواده شوهرم معلوم 

نزدیک یه سال شده ،نتونستم هیچ جوره توجیه کنم ومونده تودلم

حق داری منم حرفای شوهرم کنایه هاش تیکه هاش یادم نمیره الان نزدیک دوسال گذشته

فکر کن باردار بودم ماه هشتم بود فکر کنم رفتیم بیرون خرید مثلا ده شب اینا بود منو یر خیابون پیاده کرد رفت جا پارک پیدا کنه برگرده گفتم اقایی تو رو خدا زود برگرد تنها نمونم یجور با تمسخر و پوزخند گفت نترس بابا کسی دیگ ب تو نگاهم نمیکنه💔نمیدونم چرا اینطوری گفت اما بعدش خودش فهنید لحنش بد بوده هی خواست ماست مالیش کنه میگفت منظورم این بوده میفهمن مادری پاکی بارداری کاری ب کارت ندارن