2777
2789
عنوان

میتونه ام اس باشه

50 بازدید | 8 پست

خانوما من دستام از ارنج به پایین مومور و گز گز میشه سنگین میشه و سر میشه گاهی هم درد میکنه چندوقت پیش این درد تا بازوهامم رفت ولی بیشتر مواقع ارنج به پایینه

گاهی صبحا پامیشم درد داره یا سر شده گردن و کتف هامم‌گاهی درد میگیرن

دو بار هم پیش اومده یهووو شل شدم انگار دستام بیجون بشه یکدفعه ای و یکم طول میکشه تا دوباره اوکی بشه

ممکنه ام اس باشه؟خیلی نگرانم

ساکن اصفهانم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوراز جون.ان شاالله همیشه سلامت باشید.دختردایی من اینجوری بود دستاش، رفت گفتن کانال های رگ دستش گرفت ...

میدونی دخترداییتون چه دکتری رفت که اینو تشخیص داد؟

ساکن اصفهانم🥰
میدونی دخترداییتون چه دکتری رفت که اینو تشخیص داد؟

والله نمیدونم نپرسیدم ولی هرجا رفته بود اول براش عکس نوشته بودن و دارو داده بودن گفته بودن اگه رفع نشد باید عمل کنی.واسه این شدید بود با دارو رفع نشد ولی رفت طب اسلامی شنیدم که میگفت الان خیلی بهتره ولی واقعیتش بعد از اون دیگه ندیدمش ببینم کامل خوب شد یانه