2777
2789
عنوان

کیا توی بارداریشون باهاشون بد رفتار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 47 پست
بنظرم مرد وفاداری و عشقشو تو دوران بارداری باید ثابت کنه وقتی که زن از لحاظ روحی خیلی حساسه

دقیقا خیلی بدی بهم کرد من نمی بخشمش روز قبل زایمانم دعوامون شد گفت خودت و بچه تو شکمت بمیرین چرا چون دختر بود 

دقیقا خیلی بدی بهم کرد من نمی بخشمش روز قبل زایمانم دعوامون شد گفت خودت و بچه تو شکمت بمیرین چرا چون ...

نمیدونم چرا هربحث عادی ای فراموش میشه وای کارایی که توی بارداری میشه فراموش نمیشن

منو میگی حتی هیچکس بجز خانواده خودم از خبر بارداریم خوشحال نشدن.مادر شوهرم وقتی خبر بارداری جاریمو شنید میخواست بال دربیاره ولی برا من میگفت گناه داره قلب تشکیل داده سقطش نکنین ما فقط مستقل نبودیم که اونم در شرفش بودیم و زندگیمون در یک سطح بود.خبر بارداری دخترش که نگم چقددد خوشحال بود

آخه من ی آدم تو سری خورو ضعیفم و هیچوقتم نمیتونم از حقم دفاع کنم

مارا جز خیالی آرام،طلبی نیست زدنیا...🌱🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا هربحث عادی ای فراموش میشه وای کارایی که توی بارداری میشه فراموش نمیشنمنو میگی حتی هیچکس ...

درکت میکنم عزیزم ولی سعی کن فراموش کنی کسی دلش به حال ما نمی سوزه حدلقل خودمون باید هوای خودمون رو داشته باشیم کمتر با فکر و خیال خودمون رو اذیت کنیم