2777
2789
عنوان

کیا توی بارداریشون باهاشون بد رفتار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 47 پست
شوهرتون خیلی مرده خدا نگهش داره براتون شوهر من عمرا شام بزاره یا ی لیوان بشوره حتی اگ رو ب موت باشم

مرسی عزیزم ،بله شوهرم بنده خدا باید ظرف میشست غذا درست میکرد با لون همه خستگی ،ولی شوهرتون چقد بی درکه خیلی سخته آدم توی این دوران حساس میشه 

شماهم حق داری به سهم خودتولی آدم تو بارداری خییییلی بی پناه میشه و محتاج خانواده.من الان شهر غریبم ا ...

عزیزم شما سالی دوبار رو با ۲۴ ساعت خونه پدر بودن یکی ندون تروخدا

بخدا خیلی سخته خیلییی یکی همش خونتون باشه کمکش کنی تازه پاچه بگیره اذیت کنه

بخدا من تمام توجه خانوادم خیلی وقته از روم برداشته شده رفته واسه خواهرم و زندگیش و بچه هاش

نفرین  و دعواهایی که خواهرم بمن کرد و هیچکس نکرد خانوادمم همیشه بمن میگن تو هیچی نگو اون تو زندگیش مشکل داره

من نمیدونم چرا باید سرمن خالی بشه یا یکی بیا  بگه سرت میاد🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر از یه لحاظی کمک حالت بودرفتاراش طبیعیهمن اون موقع حالش بد بود و به خونوادش چسبیده بود فک کن ...

وااااای چه بد خدا از مادرش نگذره ،اون مادر نکبتش چطور بهش نمیگفت برو پیش زنت نیازه کنارش باشی 

عزیزم شما سالی دوبار رو با ۲۴ ساعت خونه پدر بودن یکی ندون تروخدابخدا خیلی سخته خیلییی یکی همش خونتون ...

شاید مشکل اعصاب داره گناه داره تو کوتاه بیا.من خودم سالی که خواهرم کنکور داشت فقط یکبار رفتم شهر خودمون اونم سه روز نشستم چون پسرم تازه راه افتاده بود وشلوغکاری میکرد.ولی توروخدا درکش کن خواهرا بخدا از ته دل برای هم میسوزن

وااااای چه بد خدا از مادرش نگذره ،اون مادر نکبتش چطور بهش نمیگفت برو پیش زنت نیازه کنارش باشی

اون موقع ۱۸ سالم بود ولی الان که بهش فکر میکنم خیلی عصبی و ناراحت میشم

شایدم چون هیچوقت کاراشو برام جبران نکرده ناراحتم هنوز

مارا جز خیالی آرام،طلبی نیست زدنیا...🌱🌱
مرسی عزیزم ،بله شوهرم بنده خدا باید ظرف میشست غذا درست میکرد با لون همه خستگی ،ولی شوهرتون چقد بی در ...

من فقط شوهرم سگ محلم نکنه برام کافیه جز سلامی ک وقتی از در میاد میگ دیگ با من حرفی نداره منم حرف بزنم جواب نمیده بد جواب میده یکاری مبکنه خفه خون بگیرم جدیدا بشدت حس میکنم توی خونه اش اضافی ام کاش کاش جایی داشتم برم....

شاید مشکل اعصاب داره گناه داره تو کوتاه بیا.من خودم سالی که خواهرم کنکور داشت فقط یکبار رفتم شهر خود ...

من که دیگ کاریش ندارم 

مشکل اصاب خب باید درمان شه چقد بهش گفتم برو تراپی چقدر باهاش حرف زدم مگه بچس دیگ

خوشبحال خواهرت حداقل تو درکش میکنی🙂

من فقط شوهرم سگ محلم نکنه برام کافیه جز سلامی ک وقتی از در میاد میگ دیگ با من حرفی نداره منم حرف بزن ...

بمیرم برا دلت عزیزم

ایشالا هرچه زودتر رابطتتون درست شه❤

اون موقع ۱۸ سالم بود ولی الان که بهش فکر میکنم خیلی عصبی و ناراحت میشمشایدم چون هیچوقت کاراشو برام ج ...

مال من خونمون نزدیک بلوار بود همیشه بوی جوجه کباب و کباب میومد از ورودی کولر خودش رو میزد اون راه هیچ وقت برام  نمی گرف حالا فک نکنین بی پولیم مثلا یکی از مهندسای بنام شهرهمونه

مرسی عزیزم ،بله شوهرم بنده خدا باید ظرف میشست غذا درست میکرد با لون همه خستگی ،ولی شوهرتون چقد بی در ...

منم بترداریام افتضاح همه کارا گردن همسرمه گاهی دلم میسوزه واسش ولی چه میشه کرد شرایطم خیلی بده.کاش خدا یه تن سالم میداد که سربار نباشم

بمیرم برا دلت عزیزمایشالا هرچه زودتر رابطتتون درست شه❤

خدا نکنه عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت ان شالله هر وقت یادم افتادی دعا کن یا درست شه یا بمیرم اینجوری مثل تو زندان بودنه خیلی سخته 😔💔

مال من خونمون نزدیک بلوار بود همیشه بوی جوجه کباب و کباب میومد از ورودی کولر خودش رو میزد اون راه هی ...

بنظرم مرد وفاداری و عشقشو تو دوران بارداری باید ثابت کنه وقتی که زن از لحاظ روحی خیلی حساسه 

خدا نکنه عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت ان شالله هر وقت یادم افتادی دعا کن یا درست شه یا بمیرم اینجوری ...

ایشالا که درست میشه عزیزم بهش فکر نکن 

باور کن منم از لحاظ روحی داغونم فقط بخاطر بچم تحمل میکنم.