2777
2789
عنوان

خانم ها موقع زایمان طبیعی بی حسی میزنن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 44 بازدید | 51 پست

من طبیعی بودم بی حسی اسپاینال شدم 

تا دهانه رحم ۶ سانت بشه درد داشتم بعدش تا دنیا اومدن دیگه نداشتم 😅 

خیلی خوب بود بخیه زیادیم نخوردم ۴ تا همش فرزند بعدی هم اگه در کار باشه طبیعی زایمان میکنم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

بی حسی بزنن هم مشکلات خودش دارهتو زور زدن ممکنه مشکل پیش بیادولی دل بخواهی هر زایمانی نمیزنن

طبیعی بدون بی حسی خیلی درد داره؟

مامانم کلا سزارین بوده تجربه نداره

منم میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوبمامان سر منو خواهرام هممون سزارین بوده میگه خیلی درد کشیدم

اره بدن تا بدن فرق داره 

بستگی به دکتر و یه بیمارستان خوب داره

من پمپ درد هم نداشتم. کلی شیاف خریده بودم همش موند

وای خیلی بده اگه بی حسی نزنن که😐

من دوتا زایمان داشتم اولی یه روز کامل درد کشیدم و با آمپول فشار دومی هم با آمپول فشار و آمپول بی حسی 🤕هردوتاش؟وحشتناک درد کشیدم 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
من دوتا زایمان داشتم اولی یه روز کامل درد کشیدم و با آمپول فشار دومی هم با آمپول فشار و آمپول بی حسی ...

میبینم بعضیاچقد درد میکشن واقعا دلم نمیخواد بچه بیارم😐😂

چون واقعا کم طاقتم در مقابل درد