2777
2789
عنوان

خانم ها موقع زایمان طبیعی بی حسی میزنن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضرر نداره؟

نه چ ضرری 

کلیپای زایمان طبیعی با اپیدورال یا اسپاینال رو تو اینستا نگاه کن ببین چقدر راحت میزان و بعدشم هیچیشون نیست همه راضین

بچه تو کانال زایمانه اینا فیلم میگیرن از زائو و راحت حرف میزنه و زور میزنه ولی دردی نداره 

خیلی خوبه 

من ازدواج کنم و بچه دار شم انتخابم طبیعی با بیحسیه

سن خوبی بودهخدا بپه هاتو برات نگه داره عزیزم🤍

ممنون عزیزم امیدوارم تو هم زودتر طعم مادر شدن و بچشی که خیلی شیرینه ‌ . 

کلا مادر شدن از خودگذشتگیه شیرینیه. چه طبیعی چه سزارین جفتش هم سختی داره هم آسونی.  حتی دوره بارداریت.  ولی همش به داشتن یه دسته گل می ارزه.  وقتی نگاهش میکنی تمام دردات یادت میره همه سختی هات فراموش میشه . امید به زندگیت بیشتر میشه . 

من بچه اولم و تو سن ۲۷ سالگی و دومی رو تو ۴۰سالگی آوردم.  همیشه فکر میکردم تو سن بالا آدم کم حوصله است ولی کم که نشده حوصلم بیشترم شده .  امید به زندگیم صد برابر شده . بچه نعمته. ‌خودتم باهاش بچگی میکنی و لذتش و میبری .فکر من با ۴۰ سال سن همش دنبال اهنگ های بچه گونم حفظ میکنم با عشق برا دخترم میخونم براش میرقصم یه لبخندش برام یه دنیا می ارزه.  

امیدوارم هرکی دلش بچه میخواد خدا سالم و صالحش و بهش بده .

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
ممنون عزیزم امیدوارم تو هم زودتر طعم مادر شدن و بچشی که خیلی شیرینه ‌ . کلا مادر شدن از خودگذشتگیه ش ...

با خوندن متنت فهمیدم بچه هات چقدر خوش شانسن گه یه مادری مثل تو دارن عزیزم❤️🥰

منم اگه یه روزی مادرشم قطعا سعی میکنم مادر خوبی باشم برای بچه هام

انشالله خدا به همه اونایی که دوس دارن مادر شن یه بچه سالم بده🤍 

من که فعلا ۲۰ سالمه..اما خب یکی دو سال دیگه هر وقت حس کردم آماده ام اقدام میکنم

اما میگن خیلی ضرره برای کمر و هیکل هم بهم میریزه کلا

من تو‌باردا ی رعایت‌می‌کردم هرروز پیاده روی داشتم الان هم‌وزن قبل بارداریمم باید رعایت کنی دیگه خیلیا ول می کنن خودشونو بعدشم‌سزارین ۹۰ درصدش به دکتره من نه کمردرد دارم نه هیچی مطب دکترم ۱۰ تا پله داشت ۱۰ روز بعد عمل که رفتم پیشش خودم‌بدون‌کمک همه پله هارو رفتم بالا بس که حالم‌خوب بود 

میشه در موردش بگید که بیمارستانتون دولتی بود یا خصوصی؟ دکتر خصوصی گرفتین که بهتون بی حسی بزنه؟ هزینش ...

من بیمارستان دولتی بودم ولی پزشک آشنای خودم بودم و پزشک خصوصی بود و حتی از من پول هم نگرفت پزشکم چون میگم آشنای نزدیک بود.

هزینه در حد ۱۰۰ هزار تومن ۵ سال پیش 

البته من مامای همراهم داشتم که ۵۰۰ شد ولی بچه رو پزشکم به دنیا آورد

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

میشه در موردش بگید که بیمارستانتون دولتی بود یا خصوصی؟ دکتر خصوصی گرفتین که بهتون بی حسی بزنه؟ هزینش ...

ولی شما هر پزشکی داشته باشید بهشون بگید میخوام با بیحسی زایمان طبیعی کنم با متخصص بیهوشی هماهنگ میکنن و هزینه اونو نهایت ازتون میگیرن هر بیمارستانی به پزشکتون بگید

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

با خوندن متنت فهمیدم بچه هات چقدر خوش شانسن گه یه مادری مثل تو دارن عزیزم❤️🥰منم اگه یه روزی مادرشم ...

قربونت عزیزم .

قطعا همینطوره هر وقت موقعش شد یه مامان مهربون و شاد واسه دسته گلات میشی 😍

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲