2777
2789
عنوان

داستان خواستگاری دوست پسرم 🥺💍

1250 بازدید | 91 پست

دخترا شبتون بخیر ، گفتم ی خاطره واستون تعریف بکنم مربوط به ۴ و نیم سال پیش الان مال دیگه زن و شوهربم عقد کردیم چند ماهه ، خوب برمیگردیم به ۴ و نیم سال پیش که من ی دختر سینگل بودم و مشغول دبیرستان خودم بودم و مثل بقیه دبیرستانی ها یکم درس می‌خوندم با خانواده وقت میگذروندم و... تا اینکه با ی عاقا پسر جنتلمن😭😭 آشنا میشم که کیلومتر ها از هم دور بودیم ، مثل بقیه پسرا فکر میکردم میخواد چند صباحی وقتشو باهام بگذرونه بخاطر همین خیلی باهاش دعوا میکردم میگفتم این پسرا موندگار نیستن دل نبند خلاصه ۱ سال کامل بصورت لانگ باهم در ارتباط بودیم لانگ هم یعنی نه فقط پیام و زنگ صوتی نه ، ساعت ها تصویری صحبت میکردیم در کنار صوتی و پیام تا ۱ سال میگذره و اولین دیتمون بعد یکسال داخل فصل پاییز و نم نم بارون و برگای دخترا بود 🥺 فصل آبان

اومد همو ببینیم با کلییی استرس بودم که نمیدونستم چیکار بکنم و... اومد با ی دسته گل و ی جعبه کادو ، تازه در ماشین رو هم واسم باز میکردااا😭😭 حتی هنوز که هنوزه در باید واسم باز بکنه اگه خودم باز کردم میرینه بهم قوبونش بشم😂😂🤍 خوب سوار ماشین شدیم و گفت عصرونه یا کافه🤣🤣 گفتم کافه🤣 گفت باشه چون من عصرونه می‌خوام هم میریم کافه هم رستوران گفتم اوکیه بریم

رفتیم و دیگه خاطرات خوشمل ساختیم و شب که خواستم برگردم خونه ی سوال قبل پیاده کردنم دم خونمون ازم پرسید

گفت دوست نداشتم تایم دیتمون بخوام با سوال و اینها بگذرونم گفتم الان که میخوای بری ازت بپرسم

گفتم بپرس مشکلی نیست ، گفت این انگشتر که دستته طلاهه؟ گفتم نه این رنگ ثابت از ی سایتی داخل اینستا سفارش دارم گفت خیلی دوستش داری ؟ گفتم عاشقشم کلا انگشتر ها این مدلی خوشم میاد و یادممممم نمیره فقط یک جمله که بهم گفت این بود ، قول میدم طلای همین انگشتر میاد داخل دستت😭😭😭😭🤍🤍

خنده از سر ذوق کردم 🤣🤍 گفتم ایشالا 

این دیت هامون دیگه شروع شدن هر چند وقت یکبار تا سال سوم رابطمون 

که من دیدم بهم گفت ی خبر واست دارم گفتم چی گفت من واسه مهمترین کار زندگیم پولم جور شد گفتم چه کاری گفت یچیزی بعدا میفهمی هرچی اصرار کردم بهم نگفت 

تا یکی دو هفته بعدش که اومد همو ببینیم 

مثل همیشه رفتیم رستوران و بعد رفتیم یکم قدم بزنیم

دیدم همش سوال راجب ازدواج با خودش میزد و از خودش برام می‌گفت و اینها هی میگفتم خدایا چه خبره داخل دلم میگفتم 

تا دیدم همین که ی صندلی پیدا کردیم بشینیم دیدم برگشت رو به روم زانو زدددددد و همون انگشتری کهههههه میخواستممممممم طلاشو واسمممممم ساخته بود 😭😭😭😭🤍بهم گفت قبول میکنی تاج سرم بشی😭😭😭🤍🤍منم جیغ داد همون‌جوری زانو زده بغلش کردم گفتم غیر از این چیزی نمیخواااممممممم بله بله که قبوله و انگشتر کرد دستم و بلند شد بغلم کرد و تابم داد و اینها

😭🤍 این خواستگاری اصلیش بود که ببینه خودم چی میگم بعد هم با خانوادش اومدن نامزد کردیم یکسال نامزد بودیم و الان چند ماهه عقد کردیم 😭🤍 عکس انگشتر رو هم گذاشتم واستون 😭🤍🫂 کلی خاطره و داستان از لحظه های. عاشقانه گرفته تا بحث و دعوا داریم اگه خواستید بگید براتون بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویییییی قلبم اکلیلی شد چقدر رمانتیک 🥰🥰🥰🥰 از چشم بد به دور 💝💝💝 

خدا نگهتون داره برا هم

لا هو الا قوه الا بالله علی العظیم 💝

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خوشبخت باشین

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

ویییییی قلبم اکلیلی شد چقدر رمانتیک 🥰🥰🥰🥰 از چشم بد به دور 💝💝💝 خدا نگهتون داره برا هملا هو الا ...

🥺🥺🤍🫂مرسییییی قربونت بشم فرشته ممنون همچنین برای خودت عزیییزز دلممممم

الهی الهی خوشبخت ترین بشی عزیزالهی عشقتون پایدار باشهالهی آرزوهاتون کنار هم خاطره بشهالهی اشک و لبخن ...

🥺🤍🫂مرسی قلبم مرسی انشاالله واسه خودتون صد برابر اینهارو آرزو میکنم

🥺🥺🤍🫂مرسییییی قربونت بشم فرشته ممنون همچنین برای خودت عزیییزز دلممممم

قربونت برم 💝💝🥰 اگه دوست داشتی عکستنو بزار ببینیم چقدر بهم میاین 🥰 اگه هم که نخواستی نزار 💝

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝

آخی چه جالب بود عشقتون پایدار 

یاد خواستگاری دوست پسر خودم افتادم که یک سالی بود راه دور با هم صحبت می کردیم ، یه شب که خسته از ماموریت برمی گشت یهو تو راه گفت آخر هفته میام خواستگاری و این شد که الان ۱۵ ساله زن و شوهریم 😊

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
آخی چه جالب بود عشقتون پایدار یاد خواستگاری دوست پسر خودم افتادم که یک سالی بود راه دور با هم صحبت م ...

چه باحالللل 😍