2777
2789
عنوان

خانم ها موقع زایمان طبیعی بی حسی میزنن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 59 پست

عزیزم اول اینکه طبیعی بی حسی بزنن ب نخاع ب نظرم بدتر سز هست و خطرناکه سز بشی بهتره.من طبیعی زایمان کردم ۵ سال پیش .فقط ۲۰ مین هیچی حالیم نشد فقط فشار میدادم بچه بیاد.الانم واقعا از دردش یادم نمیادشاید فک کنید اغراق میکنم واقعا ن یادم نمیاد.بیمارستان خصوصی بودم و دکتر روز جمعه چندبار بالا سرم اومددوتا ماما داشتم یعنی عالی رسیدگی شد بهم و اینکه کتاب خونده بودم کلاس هم برگزار میشد ک من نرفتم...و ماه اخر هرشب پیاده روی دو ساعت داشتم.و همه اینا بزار کنار اگه لگن مناسب نباشه دور طبیعی کلا خط بکش.راستی اندازه ی بند انگشت بخیه خوردم و میگن گشاد میشی چرنده.بازم بستگی ب دکترو بدن طرف داره من مثل رابطه شب عروسیم بودم بعد زایمان.دوستمم همینطور اونم طبیعی بود.

من طبیعی بودم بی حسی اسپاینال شدم تا دهانه رحم ۶ سانت بشه درد داشتم بعدش تا دنیا اومدن دیگه نداشتم � ...

میشه در موردش بگید که بیمارستانتون دولتی بود یا خصوصی؟ دکتر خصوصی گرفتین که بهتون بی حسی بزنه؟ هزینش چقدر شد؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میبینم بعضیاچقد درد میکشن واقعا دلم نمیخواد بچه بیارم😐😂چون واقعا کم طاقتم در مقابل درد

ولی طبیعی درسته دردش زیاده ولی حس بعدش خیلی شیرینه و اینکه هم بچه ب دنیا بیاد دردا تموم میشه 🥰

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

بستگی به بدنت داره کسی و میشناسم با زایمان طبیعی بیچاره شده کلی بخیه خورده افتادگی رحم پیدا کرده ، کسی هم میشناسم راحت زایمان کرده طبیعی . 

سزارین هم همینطور یکی راضی بوده یکی نه 

خودم سر بچه اولم رفتم برا طبیعی بچم بدنیا نیومد بعد ۲۴ ساعت سزارین شدم . سر بچه دوم راحت سزارین شدم 

نه کمر درد دارم نه مشکل دیگه ای خیلی خیلی راحت بودم سر دومی که موقع عمل با دکتر و پرستارا کلی حرف میزدیم و میخندیدیم.  تازه بعد عملمم زودتر از همه از ریکاوری اوردنم چون زود انگشتای پام تکون خورد . بعدم که رفتم تو بخش از رو برانکارد خودم اومدم رو تخت . موقع شیر دادن بچمم قشنگ نشستم.  راه رفتنم خیلی راحت بودم .‌

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
عزیزم اول اینکه طبیعی بی حسی بزنن ب نخاع ب نظرم بدتر سز هست و خطرناکه سز بشی بهتره.من طبیعی زایمان ک ...

اره درسته بدن با بدن فرق داره

چه خوب ای کاش منم در اینده همینقدر راحت بچه بیارم😅

اره واقعا منم به گشادی و اینا اعتقادی ندارم چون میگن واژن با گذشت زمان به حالت اولش برمیگرده

اره درسته بدن با بدن فرق دارهچه خوب ای کاش منم در اینده همینقدر راحت بچه بیارم😅اره واقعا منم به گشا ...

طبیعی واقعا اعتماد ب نفس میخواد و اعتماد ب دکتر داشته باشی حله ب ادم قدرت میده.کلا حاملگی زایما اصلا بچه دار شدن بچه داری سخته واقعا سخته تا ی مدت ک ادم عادت کنه من حاملگی های سختی دارم بد ویارم الان دومی باردارم ۳۰ هفته م یعنی لهم له..