2777
2789
عنوان

مشکلات خجالت اوره نامزدی😂😂

1229 بازدید | 80 پست

چند وقت پیش شب نامردم به اصرار خانواده خوابید خونمون و تو اتاق خودم روی زمین خوابید من روی تخت و من و نامزدم در اتاقو بستیم 

حالا فهمیدم اون شب بابام تا صبح نخوابیده و همش اومده نگاه در بسته کرده و رفته و به مامانم گفته نکنه حامله بشه تو نامزدی آبرومون بره😐😐😐

چند بار گفتن شب نگهش داریم گفتم نه بعد اینبار نگهش داشتن خودشون بعد چیکار میکنن😐خب نگهش ندارین این کارا چیه خجالت کشیدم واقعا و ناراحتم شدم😐امروز پریودم شدم رفتم گفتم مامان خیالتون راحت پریودم😐😐😐😐😐😐

چند وقته پیشم رفتن جایی کلید خونه دادن منو نامزدم ظهر برای ناهار رفتیم خونه دسگه بعذ از ظهر رفتین خیابون بعذ مامانم پرسید چیکارا کردین گفتم هیچی خسته بوده خوابیده حالا چند رور بعدش میگفت نگران شدم غیر طبیعی که مکان آماده توس نامزدی بعذ بگیره بخوابه نکنه مشکل داره😐😐😐😐گفتم مامان جانننن من که روم نمیشه بیام کاری که کردیم رو بگم تو نگران نباش

خیلی بدم میاد ازی حرکتا یعنی چی آخه 

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم که بچه اول بود ازین حساسیتا داشتن من دیگه آخری بودم دوتایی مسافرت رفایم مامان بابامم همش نبودن میرفتن شمال من و شوهرم کل عقد پیش هم بودیم و کار بدی هم نکردیم😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ببخشید پدرت اخلاق خاص دیگه ای نداره

خوبشون به زور نگه داشتن و جا انداختن تو اتاق حالا میگن بابات تا صبح بیدار بوده و نگاه در بسته اتاق میکرده و نگرانتنننننن. 

حالا ما بستیم درو بعد خواستیم بازش کنیم دیگه در اتاقم یکم خرابه گفتیم کسی بیدار نشه ولش کردیم خودمونم تا صبح پختیم از گرما 

وای😂😂😂 اره مامانم من نمیپرسه ولی با یه یطنت خاصی نگاه میکنه ادم خجالت میکشه بعضی وقتا میمرسه چیکارا میکنید منم میگم همون کارایی که توبابا میکنید😐😂خیلی پروام نه

ومن‌اینجاهستم؛ به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                         

خوبشون به زور نگه داشتن و جا انداختن تو اتاق حالا میگن بابات تا صبح بیدار بوده و نگاه در بسته اتاق م ...

خوب به نامزدت بگو نیاد دیگه شرایط عروسی رو هم زودتر مهیا کنید چه پدرو مادر سمی داری خداییش حالا مادر یه چیزی ولی رفتار پدرت🫤