2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه عزیزی از من توی جوونی فوت شدن سالهای اول میومد بخوابم.من تقریبا هرشب یه فاتحه براش میخونم .بعدش دیگه نمیدونم چی شد شاید یکسال میشد من حتی پنجشنبه ها هم براش فاتحه نمیخوندم آخه ۱۰ سالی میشد بخوابم نیومده بود و شیطان وسوسه ام کرد که من این همه قرآن میخونم از کجا معلوم ثوابش برای مرده بره.یه شب اومد بخوابم خیلی هم ناراحت بود گفتم توروخدا بگو من این همه برات فاتحه وقرآن میخونم بهت میرسه بعد انگاری عجله داشت فرصت حرف زدن نداشت داد زد چرا نمیرسه میرسه تو بخون. اونجا من متوجه شدم اموات اختیاری از خودشون ندارن و شاید این مرده اینقد التماس کرده که فقط بیاد به من اعتراض کنه که بازم براش قرآن بخونم

عزیزم شیطان قسم خورده آدمیزاد رو گمراه کنه

ولی خداوند در قرآن می فرماید 

ان الصلوة تنهی عن الفحشا و المنکر 

یعنی کسی که خالصانه برای خدا نماز بخونه، گناه و زشتی ازش دور میشه 

خب پس خیلی عالیه که نمازت برای رضای خدا و با خلوص قلبت بخونی

شبهای شهادت حضرت فاطمه هست از بی بی بخواه برات دعا کنه به نماز برگردی 

بترسیم از روزی که فریاد رسی نداریم

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یعنی الان می‌تونه منو ببینه ؟ از حالم خبر داره ؟ ببخشید سوال میپرسم تازه از دست دادم مادرمو

خودمم اینو نمی‌دونم عزیزم. ولی اینو میدونم اموات خیلی دستشون کوتاهه تو اگه میخوای توی آرامش باشه شاد باشه براش خیرات بده قرآن بخون.

بچه ها یه عزیزی از من توی جوونی فوت شدن سالهای اول میومد بخوابم.من تقریبا هرشب یه فاتحه براش میخونم ...

میگم الان مامانم از حال من خبر داره بنظرت؟ میدونه دلم براش چقدر تنگ شده ؟ میتونه منو دعا کنه ؟

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

عزیزم گوشی ندارم با گوشی شوهرم میام اتفاقا بابام تازه فوت شده ولی چندبار خوابش دیدم اما شم داشتم باب ...

روحشون شاد عزیزم تلگرام هم دارند بخدا حالت خوب میشه خودشناسی خدا شناسی 

خودشناسی DNA plus
میگم الان مامانم از حال من خبر داره بنظرت؟ میدونه دلم براش چقدر تنگ شده ؟ میتونه منو دعا کنه ؟

می‌دونه ولی دستش کوتاهه کاری ازش برنمیاد و بی تابی شما شاید حال اون رو بدتر کنه