2777
2789
خودمم اینو نمی‌دونم عزیزم. ولی اینو میدونم اموات خیلی دستشون کوتاهه تو اگه میخوای توی آرامش باشه شاد ...

حتما ممنونم ازت این دنیا که خیلی اذیت شد کاش اونجا حالش خوب باشه 

مامانم دقیق سالگرد مامان بزرگم فوت شد هر روز می‌گفت کاش مامانم بیاد دنبالم برم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونه ولی دستش کوتاهه کاری ازش برنمیاد و بی تابی شما شاید حال اون رو بدتر کنه

نمیتونم بی قرار نباشم الان بی قراریم کمه اما تازه فوت شده دورم خیلی شلوغه فامیل اینا همه هستن الان اما وقتی برم خونه خودم تنها باشم اون موقع میفهمم چی به سرم اومده الان حالیم نیست باز بی قراریم کمتره

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

نمیتونم بی قرار نباشم الان بی قراریم کمه اما تازه فوت شده دورم خیلی شلوغه فامیل اینا همه هستن الان ا ...

عزیزم قرآن بخون هم شما به آرامش میرسی هم ثوابش رو به روح مادرت هدیه بده ‌

اموات در درجه اول اجازه دارن که به خواب افرادی برن که نماز میخونن

واقعا این چرت و پرتا چیه میگین 

چه ربطی داره 

من بابامو هفته ای حداقل دو بار خواب میبینم اصلا نماز هم نمیخونم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خدا بیامرزشون وبه شما هم صبر بده

ممنونم خدا عزیزاتو برات نگه داره