2777
2789
نمیتونه بیاد فقط تا ۴۰ روز تا ۳ ماه بعد فوت میتونه بعدش نمیتونه بیاد

اینو کی فرموده؟ همین دیشب خوابشو دیدم..هرچند ک تحویلم نمیگرفت 😔  نزریک ۳ ساله ک ندارمش

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤
من بهت پیشنهاد میکنم برای خودشناسی هم حالت خوب میشه هم میفهمی رفتگان کجا میرن

کجا میرن؟

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت پیشنهاد میکنم پادکست های DNA plus گوش کنی بله هست چرا نباشه

عزیزم گوشی ندارم با گوشی شوهرم میام اتفاقا بابام تازه فوت شده ولی چندبار خوابش دیدم اما شم داشتم بابام نبود 💔

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
من بهت پیشنهاد میکنم برای خودشناسی هم حالت خوب میشه هم میفهمی رفتگان کجا میرن

از کجا بدونم الان حالش خوبه دیگه درد نداره ؟ 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان چرا تنهام گذاشتی رفتی من منتظرت بودم برگردی نگفتی دخترت بی تو چکار کنه)   من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری ؟غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی. برق چشمون سیاهت ابر تو صورت ماهت با نگاه بی گناهت( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )تو دلم غصه لبالب داره میسوزه از این تب غم دلتنگیتو هر شب رو سرم هوار کردی تو چشام حسرت و ماتم تو نگام یه عالمه غم همه غصه هارو با هم تو دلم قطار کردی. دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی

من الان نماز میخونم یعنی مامانم میاد به خوابم ؟

ارواح اراده ای ندارن که بیان بخواب هرکس که می‌خوان ولی صد درصد اگه اجازه داشته باشن میان بخواب کسی که نماز میخونه.

شما میتونی هر هفته برای مادرت قرآن بخونی یا صلوات بخونی اینجوری اگه بهش اجازه بدن میاد بخوابت

ارواح اراده ای ندارن که بیان بخواب هرکس که می‌خوان ولی صد درصد اگه اجازه داشته باشن میان بخواب کسی ک ...

یعنی الان می‌تونه منو ببینه ؟ از حالم خبر داره ؟ 

ببخشید سوال میپرسم تازه از دست دادم مادرمو 

اموات در درجه اول اجازه دارن که به خواب افرادی برن که نماز میخونن

من اینو باور دارم ...من عاشق مادربزرگم بودم ،

بعد خوابشو نمی دیدم نماز نمی خوندم ...

وقتایی که نماز می خوندم می امد به خوابم:)دعا میکردم سرنماز براش ...

الان مجددا نماز نمیخونم حالم از خودم بد میشه 

سلین 

نیت کن بگو مثلا ۴۰ تاصلوات میفرستم برای آرامش روحش خدایا رحمتش کن از گناهانش بگذرباید مداومت داشته ب ...

مرسی عزیزم تمرکزم کم میشه وقتی چیزی درمورد اون باشه