من دردام شروع نمیشه و گفتن باید بستری شم... خیلیی از آمپول فشار میترسم میگن خیلی درد رو چن برابر میکنه و عوارض داره کسی تجربه مشابه داشته خیلی میترسم😔😔
خدا کنه ایشالا بله ولی خیلی میترسم همش میترسم. نبینمش از درد زایمان بمیرم بخدا همش خواب میبینم مردم ...
نه نههه اصلا منم میترسیدم همش همینجوری مثل شما بودم چن هفته پیش ک ماما خندید اونقد بهم گف بهت قول میدم ک هیییچکی از درد تاحالا نمرده یعنی اصلا درد باعث مرگ اینا نمیشه اون زمان قدیم اونم ب خاطر خونریزی ک جفت کامل درنمیومده میمردن ک الان اصلااااا همچینن اتفاقی نمیفته.... فقط واسه اونایی ک مشکل قلبی دارن ضرر داره ک خد دکتر سزارین میکنه... بهت قول میدم من ک سر دردش هیچی نمیشه
خیلیییی ممنونم عزیزم بابت نکات خیلی مفید ک حتما رعایتشون میکنم.. خیلی آروم شدم ان شاءالله هرچی از خد ...
مممنون عزیزم ..خودمم باردارم اولین بچمو تو سن کم دنیا اوردم الانم دومی رو باردارم دعام کن سالم بغل بگیرمش.....راستی موقع زایمان باید دهانه رحم برسه ب ده ک نی نی دنیا بیاد ...تا پنج شش سانت دردش مث پریودیه و اذیت کننده نیست فقط بعدش ک هی کم کم ب ده نزدیک میشی درد زیادی داره اینم هر چی زور بیشتر بزنی زودتر خلاص میشی...وقتی سر بچه اومد دردا قطع میشه کلااا و فقط یکم بخیه و اینا اذیت کنندس دیگه مورد خاص و غیر قابل تحملی نیست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی ممنونم از لطفتون ایشالا که خدا کمکتون کنه هم خودتون و هم نینیتون سالم سلامت باشید
قربونت همچنین شماهم 😍😍
اصلا ب اون مساله طاقت نیاوردن فک نکن بهت قول میدم امضا اثر انگشتم میزنم.. استرس طبیعیه.. بعدش میخندی ب فکرا و اون خوابات ک سر همون فکرا میاد سراغت هیچ تعبیری نداره و ب خیر و خوش میگذرونی