2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با آمپول فشار کسی تجربه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 91 پست
ولی باز سزارین از طبیعی خیلی بهتره ازین لحاظ درد و پارگی پرینه اینا... ان شاءالله به خوبی و خوشی زای ...

ممنون عزيزم

بيحسي ام

اينكه دكتر رو ميبيني 

توي اتاق عمل به هوشي

وقتي بچه رو ميكشن بيرون انگار يه چيزي از ادم كنده ميشه

درد نداره ها

ولي حس ميكني دست تو شكمه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
خیلی ممنونم همچنین شما من خیلی نگرانم ب دکترم گفتم درد ندارم گفت سینه هاتو ماساژ بده که درد سراغت بی ...

درد زایمان نهایتش یه روزه و راحت میشی بعدش میگن نینی رو تو بغلت بزارن همه چیو فراموش میکنی... زایمان اولتونه شمام؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا... هر دو دیقه یه تایپیک میزارم و سوال میپرسم🥺🥺

عزیزم چرا فکرتو مشغول می‌کنی 

اینجوری زایمانت سخت میشه ها 

از لحاظ روحی باید آروم باشی اینجوری بهتر میتونی اون دوره رو بگذرونی 

من خودم آمپول فشار برام زدن درد داشتم 

اما چی شد زایمان کردم خدارو شکر تمام 

خواهر شوهرم برای اولین بچه ش طبیعی زایمان کرد ، برای دومی گفتیم حتما می‌ره سزارین ،چون قبلش طبیعی رو دیده ترسیده اما گفت طبیعی میخام ،اتفاقا آمپول زد و قبل از یک ساعت زایمان کرد بخدا 

امیدت بخدا باشه ،توکن کن 

یه سوره هست اونو بخون میگن برای زایمان خوبه 

نمی‌دونم انشقاق بود یا احقاف 

انشالله بسلامتی و به براحتی زایمان می‌کنی 

اصلا نگران نباش 

به هر حال تو باید درد زایمان رو بکشی چ با آمپول فشار چ اینکه دردت  خودش شروع بشه....آمپول فشار ک شدت درد رو بیشتر نمیکنه! فقط روند زایمان رو زودتر میکنه ...زودتر از درد نجات پیدا میکنی و نی نی رو بغل میکنی ...فقط جیغ و داد نکن موقع زایمان فقط تمرکز کن روی زور زدن ...زور زدن رو موقعی ک انقباض داری انجام بده و موقع قطع انقباض نفس عمیق بکش و استراحت کن .....موقع زایمان امکان مدفوع کردنت زیاده ک اصلا بخاطرش ناراحت یا خجالت نکش چون ی چیز طبیعیه....قبل زایمان اگه تونستی مرتب پیاده روی برو تا بدنت آماده ی زایمان بشه و زایمان راحت تری داشته باشی....اصلا استرس ب خودت نده ب این فک کن ک ی نی نی کوچولو داری 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
ممنون عزيزمبيحسي اماينكه دكتر رو ميبيني توي اتاق عمل به هوشيوقتي بچه رو ميكشن بيرون انگار يه چيزي از ...

اوه اون ک آره واقعا حس عجیبیه و واقعا مادر شدن خیلی سخته خیلی

من ۳۸ هفته و سه روز با آمپول زایمان کردم تجربه بدون آمپول رو ندارم ولی گذشت اینم میگذره حالا یه ذره ...

مامان من اصلا درد نداشته حتی با آمپول فشار هم درد نداشته آخرش سزارین کردن ولی من از شدت درد داشتم میمردم آمپول فشار هم زدن ۸ سانت دهانه رحمم بازشد ولی نتونستم زایمان کنم

من دختر بزرگ خونوادم ولی مامانم چهار شکم تازه یکیش دوقلو زایمان کرد اونم تو خونه میگف خداروشکر خوش ز ...

خب پس خیالت راحتتتتتتت

اینقدر راحت زایمان میکنی که حد نداره چون این درد داشتن و نداشتن وراثتیه و به ژن برمیگرده 

حالا بچه شما اصلا عجله نداره و میخواد سر صبر بیاد فقط مشکل اینجاست 

بعد فکر نکنی تا آمپول و میزنن جیغت هوا میره نههههه تا ۵ و ۶ سانت اصلا مشخص نیست مثل پریودیه ۷ به بعد یکم سخت میگذره که اونم با تنفس و کمک ماما راحت میشه 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد زایمان نهایتش یه روزه و راحت میشی بعدش میگن نینی رو تو بغلت بزارن همه چیو فراموش میکنی... زایمان ...

خدا کنه ایشالا 

بله ولی خیلی میترسم همش میترسم. نبینمش از درد زایمان بمیرم 

بخدا همش خواب میبینم مردم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم 

عزیزم چرا فکرتو مشغول می‌کنی اینجوری زایمانت سخت میشه ها از لحاظ روحی باید آروم باشی اینجوری بهتر می ...

خیلیییی ممنونم بابت دلگرمیت عزیزم🥺❤آره واقعا در هرصورت باید تحمل کرد... آره سوره انشقاق خوندم چن باری امشبم میخونم فردا برم بیمارستان توکل ب خدا... واقعا آرامش خیلی مهمه

چقدر دلم برا خودمون میسوزه که باید این همه درد بکشیم و فردا روزم کسی قدرمونو ندونه😞

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
مامان من اصلا درد نداشته حتی با آمپول فشار هم درد نداشته آخرش سزارین کردن ولی من از شدت درد داشتم می ...

مادر شما جز زایمان های سخت بوده که دهانه رحم باز نمی‌شده شماهم مثل مادرتون و جفتتون مجبور به سزارین شدید

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به هر حال تو باید درد زایمان رو بکشی چ با آمپول فشار چ اینکه دردت خودش شروع بشه....آمپول فشار ک شدت ...

خیلیییی ممنونم عزیزم بابت نکات خیلی مفید ک حتما رعایتشون میکنم.. خیلی آروم شدم ان شاءالله هرچی از خدا میخای بهت بده🥲♥

درد زایمان نهایتش یه روزه و راحت میشی بعدش میگن نینی رو تو بغلت بزارن همه چیو فراموش میکنی... زایمان ...

منو دختر خالم باهام حامله شدیم بعد اون بچش امشب ب دنیا اومده منم لحظه شماری میکنم برا بچه خودم خیلی ذوق دارم