من دردام شروع نمیشه و گفتن باید بستری شم... خیلیی از آمپول فشار میترسم میگن خیلی درد رو چن برابر میکنه و عوارض داره کسی تجربه مشابه داشته خیلی میترسم😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از ی بابت دیگه نگرانیم اینه پسرم ی دور بند ناف دور گردنش پیچیده از این بابتم خیلی نگرانم شبا تا ص ...
شاید باورت نشه ولی من سر اینم پرسیدم خیلی استرس داشتم... اگه بند ناف دور میزد تو سونو گرافی میفهمیدی... من ب ماما گفتم میترسم ک بندناف دور گردنش بپیچه خفگی خدای نکرده داشته باشه گف اصلا بچه تو شکم مادر از دماغ و دهن نفس نمیکشه ک بترسی... از طریق جفت اکسیژن بهش میرسه.... ک اگ ترسی هم باشه برا اینه ک خدای نکرده جفت اسیب نبینه وگرنه بچه تو کیسه ابه اصلا نفس نمیکشه ک بخاد بند ناف جلوشو بگیره.... موقع زایمان فقط خود دکتر اگه ببینه دور گردن بچس متوجه میشه و حواسش هس
من از ی بابت دیگه نگرانیم اینه پسرم ی دور بند ناف دور گردنش پیچیده از این بابتم خیلی نگرانم شبا تا ص ...
بعدشم این ک میگن دستتون رو ببرین بالا بند ناف دور گردن بچه میپیچه همش الکیه.. خود بچه اینقد دور میزنه تو شکم مادر ک اصلا بند ناف نمیپیچه بعضی موارد پیش میاد ک اونم هیچ اشکالی نداره... دوست خودم موقع زایمان دکتر متوجه شده بود ک دو دور اونک بند ناف دور گردن بچه پیچیده بودخ فک کن دو دور نه یک دور هم.. ک گف خیلی ریلکس بودن و هیچیم نشد
آخه من خواهر شوهرم بچش بند ناف پیچیده بود دور گردنش بعد سریع اورژانسی عملش کردن بچه داشته خفه میشدم ...
نه بابا اصلا شایدم اون آخره آخر ک بچه شروع ب تمرین نفس کشیدن میکنه اینجوری شده ک خیلی کم پیش میاد اینم.... سونوگرافی میفهمن اگ همچین چیزی باشه... اگه اخرین سونو بهت چیزی نگفتن نبوده اصلا و اینکه بچه اخر بارداری دور نمیزنه ک آدم بترسه ک دور گردنش بپیچه