2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با آمپول فشار کسی تجربه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونتتت 😍♥حقیقتو گفتم عزیزدلم

من از ی بابت دیگه نگرانیم اینه پسرم ی دور بند ناف دور گردنش پیچیده از این بابتم خیلی نگرانم شبا تا صبح خواب ندارم همش حواسم ب تکون خاش هست

چرا اینجوری نکنه بچه خیلی بالا بوده

نمیدونم والا

دکتر گفت لگنت همش استخوانه

همش بهم اکسیژن وصل بود پسرمم بعد از اینکه به دنیا اومده یک ساعت زیر اکسیژن بوده

بیهوشم کردن وقت واسه بی حسی نبود

من از ی بابت دیگه نگرانیم اینه پسرم ی دور بند ناف دور گردنش پیچیده از این بابتم خیلی نگرانم شبا تا ص ...

شاید باورت نشه ولی من سر اینم پرسیدم خیلی استرس داشتم... اگه بند ناف دور میزد تو سونو گرافی میفهمیدی... من ب ماما گفتم میترسم ک بندناف دور گردنش بپیچه خفگی خدای نکرده داشته باشه گف اصلا بچه تو شکم مادر از دماغ و دهن نفس نمیکشه ک بترسی... از طریق جفت اکسیژن بهش میرسه.... ک اگ ترسی هم باشه برا اینه ک خدای نکرده جفت اسیب نبینه وگرنه بچه تو کیسه ابه اصلا نفس نمیکشه ک بخاد بند ناف جلوشو بگیره.... موقع زایمان فقط خود دکتر اگه ببینه دور گردن بچس متوجه میشه و حواسش هس 

من از ی بابت دیگه نگرانیم اینه پسرم ی دور بند ناف دور گردنش پیچیده از این بابتم خیلی نگرانم شبا تا ص ...

بعدشم این ک میگن دستتون رو ببرین بالا بند ناف دور گردن بچه میپیچه همش الکیه.. خود بچه اینقد دور میزنه تو شکم مادر ک اصلا بند ناف نمیپیچه بعضی موارد پیش میاد ک اونم هیچ اشکالی نداره... دوست خودم موقع زایمان دکتر متوجه شده بود ک دو دور اونک بند ناف دور گردن بچه پیچیده بودخ فک کن دو دور نه یک دور هم.. ک گف خیلی ریلکس بودن و هیچیم نشد

شاید باورت نشه ولی من سر اینم پرسیدم خیلی استرس داشتم... اگه بند ناف دور میزد تو سونو گرافی میفهمیدی ...

آخه من خواهر شوهرم بچش بند ناف پیچیده بود دور گردنش بعد سریع اورژانسی عملش کردن بچه داشته خفه میشدم وقتی آوردنش دنیا کلا صورتش قرمز شده.بوده 

منم بخاطر این ترس دارم 

آخه من خواهر شوهرم بچش بند ناف پیچیده بود دور گردنش بعد سریع اورژانسی عملش کردن بچه داشته خفه میشدم ...

نه بابا اصلا شایدم اون آخره آخر ک بچه شروع ب تمرین نفس کشیدن میکنه اینجوری شده ک خیلی کم پیش میاد اینم.... سونوگرافی میفهمن اگ همچین چیزی باشه... اگه اخرین سونو بهت چیزی نگفتن نبوده اصلا و اینکه بچه اخر بارداری دور نمیزنه ک آدم بترسه ک دور گردنش بپیچه

بعدشم این ک میگن دستتون رو ببرین بالا بند ناف دور گردن بچه میپیچه همش الکیه.. خود بچه اینقد دور میزن ...

منم ماشالا نینیم خیلی شیطونه  قربونش برم دکتر گفت بخاطر این پیچیده دور گردنش که خیلی ورجه ورجه می‌کنه 😂ممکنه درم بیاد از گردنش

نه بابا اصلا شایدم اون آخره آخر ک بچه شروع ب تمرین نفس کشیدن میکنه اینجوری شده ک خیلی کم پیش میاد ای ...

والا من هفته ۳۹ هستم میگم الان شکمم پاره میشه 😂😂

من از ماه هشتم تا الان دیگه سنوگرافی ندادم 

منم ماشالا نینیم خیلی شیطونه قربونش برم دکتر گفت بخاطر این پیچیده دور گردنش که خیلی ورجه ورجه می‌کن ...

ای جونممم وروجک😂😍آره بابا صدبار حالت عوض میشه تا اون موقع