2777
2789

برای بچه دار شدن احتیاج نیست حتما خونه، ملک، باغ و زمین برای آینده اش کنار گذاشته باشید (اینا باشه که عالیه)

ولی یک زوج زمانی حق دارن به بچه دار شدن فکر کنن

که ببینم می‌تونن آرامش رو تو زندگی بچه حاکم کنن

آرامش چیه 

بچه با خیال راحت کودکی کنه

لباس خوب، اسباب بازی خوب، نمیگیم حتما مارک باشه یا بهترین و گرانترین یک چیز خوب باشه یا اینکه خوراکی یا میوه هوس کرد بشه فراهم کرد( نه اینکه بری بیرون بگه بستنی می‌خوام یا پیتزا می‌خوام یا کباب می‌خوام پول نداشته باشی بخری) و اینکه حداقل ماهی ۲ بار بشه بردش گردش ، شهربازی یا...

بعدش با آرامش درس بخونه و نوجوانی کنه..

نه اینکه درگیر و استرس مشکلات مالی خانواده و بدبختی های خانواده رو بخوره شب ها با گریه تو تنهایی دعا کنه این مشکل ما حل بشه ..

تو نوجوانی با آرامش درس بخونه.. کلاس بره .. باشگاه بره..

شرایط معقول فراهم باشه..بشه براش لباس خوب خرید ، وسایل معقول خرید..

(نه مثل نوجوان ۱۶ ساله که چند روز پیش دیدم بگه بزرگترین آرزو زندگیم اینه پلی استیشن داشته باشم یا دیدم طرف گفته بزرگترین آرزو زندگیم اینه گوشی داشته باشم یا...) .. بشه این چیزها رو برای بچه فراهم کرد

بعدش تو جوانی بدون غم و غصه دانشگاهشو تمام کنه پسر بود سربازی تموم کنه..( نه مثل خیلی ها که تو دانشگاه حسرت لب تاب دارن.. گرسنگی میکشن بین کلاس ها که پول کرایه داشته باشن..با دوستاشون و همکلاسی ها هفته یکبار بیرون نمیرن چون پول نیست.تو خوابگاه باشن که بدتر)  طرف دانشجو هستش باید با آرامش درس بخونه نه هم کار کنه هم درس بخونه هم هزار استرس و نگرانی و دغدغه برای خانواده اش داشته باشه..

طرفم اگر دانشجو هستش و کار می‌کنه بخاطر احساس استقلال و حس مستقل شدن و غرور و شخصیت و اعتماد به نفس خودش باشه نه از سر بدبختی و بیچارگی .

بعد دانشگاه  تا وقتی بتونه کار پیدا کنه چندین مصاحبه بره یا‌‌... اگر یکی دو سه سال خونه بود تحت فشار نباشه 

با آرامش دنبال کار بگرده نه اینکه تحت فشار مشکلات مالی خانواده باشه هزار استرس و دغدغه داشته باشه غصه مشکلات مالی خانواده بذارتش تو شرایط سخت روحی و روانی.

ما نمیگیم برای بچه هاتون خونه و ماشین و زمین بخرید و جا بذارید اگر تونستید که خوب اگر نتوانستید حداقل زندگی که باید برای بچه دار شدن داشته باشید شرایطی که بالا گفتم..اگر نمی‌تونید بچه نیارید ..

میبینیم ک برعکسه هرچی بدبخته زاد و ولد بیشتر

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مادرم هیچ وقت جلو ما نکفت نداریم،حتی اگه واقعا نداشت،

همین رفتار با بچم دارم،واقعا بچه نباید بخصوص قبل۱۸،ذهنش درگیر این نسایل باشه،مواقعی بوده که شاید دیرتر براش فراهم کردم،ولی بهش نمیگم ندارم،مثلا،پول تو کارت هست،ولی فعلا پس انداز ،یکم صبر کن برای فلان خواسته،

عزیزه من این ارامس هیچ وقت تو کشوری مثه کشور ما ک دایم درگیر تورمه نمیشه اتفاق بیفته.خیلی اروپایی طوره.

همون نیازای اولیه بشه تامین کنن کافیه.بعدم بنظرم اینجوری بچه خیلی پاستوریزه بار میاد.حالا یکم کنار پدر و مادرش سخای هم بکشه تا خونه و زمین بخرن تهش برا بچه اس اب دیده میشه تو جامعه دریده نمیشه با کوچکترین کار و حرکتی

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بعضی ها میگن اگه آدم ازدواج کنه یا بچه بیاره خدا روزیش رو چند برابر می کنه ، اینا درسته ، ولی خدا  به آدم عقل داده ،اگه اینجوری باشه من نباید تو بدبختی بزرگ شده باشم 

میبینیم ک برعکسه هرچی بدبخته زاد و ولد بیشتر

ومتاسفانه این فرهنگ غلط تلویزیون جا انداخت،همیشه تو فیلما،ولداره نهایتش دوتا داشت،نهایتشششش،وگرنه تک فرزند بود،فرقیم نداشت از چه نوع طرز تفکری باشه

ولی بدخته کمش۵تا،یعنی جا انداختن که اگه وضع مالی خوب داشتی بچه نیار،ولی فقیر بودی بیار،یا بچه زیاد باعث فقر ادماس

درستهبه نظر منم تا سن ۱۸ سالگی پدر و مادر باید محیط سالم و امنی از نظر عاطفی و روانی و مالی برای بچه ...

نه عزیزم ۱۸ سالگی مال تو کتاب و اینستاگرام این هاست با توجه به شرایط ایران خانواده تا زمانی که بچه بتونه کار پیدا کنه بعد پیدا کردن کار بتونه چندسال با آرامش کار کنه و پس انداز باید بتونن تو خونه آرامش و حمایت براش فراهم کنن

ومتاسفانه این فرهنگ غلط تلویزیون جا انداخت،همیشه تو فیلما،ولداره نهایتش دوتا داشت،نهایتشششش،وگرنه تک ...

دلیلش اینه چون آدما فقیر به خرافات بیشتر اعتقاد دارن تا واقعیت برای همینه که اکثراً هم فقیر باقی میمونن و فقیر شدن