2777
2789
عنوان

فقط اگر چنین شرایطی دارید باید بچه دار بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 58 پست

من مشکل مالی ندارم ولی با اون قسمت که بچه هرچی خاست بخریم مخالفم😁

یه جاهایی باید بهش نه بگیم

هر سری بیرون رفتن یه چیزی بخاد فقط ولخرج و قدرنشناس و متوقع بزرگ میشه

مسائل تربیتی خیلی مهمه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزه من این ارامس هیچ وقت تو کشوری مثه کشور ما ک دایم درگیر تورمه نمیشه اتفاق بیفته.خیلی اروپایی طو ...

همین شرایط نداری باید بچه دار نشید چون این شیوه صحیح بزرگ کردن بچه است اروپایی طوره؟ چون درستش اینه اونا راه درستش فهمیدن..

نه عزیزم اینکه بچه سختی بکشه و گرگ بشه اینا مال دهه ۱۹۷۰ میلادی بود الان بچه باید با آرامش روحی و روانی با ترتیب صحیح با آرامش بزرگ بشه

نه بذاری تو سختی پاستوریزه بشه 

سختی ببینه پاستوریزه نمیشه ولی سرشار از عقده و حسرت و مشکلات روحی و روانی میشه مثل اکثرا دهه۸۰ و ۶۰ و ۷۰ و ۵۰ ایران که الان داریم میبینیم 

من مشکل مالی ندارم ولی با اون قسمت که بچه هرچی خاست بخریم مخالفم😁یه جاهایی باید بهش نه بگیمهر سری ب ...

بله... به قول مادرشوهرم بچه عزیزه ولی تربیتش از اون عزیزتره

منم موافقم که هرچی بچه خاست نباید براش فراهم بشه که پرتوقع بار نیاد و بعدش توقع چیزای نامعقول نداشته باشه

به نظرم منظور اسی این بود که اونقدری وضع مالیمون خوب باشه که اگه رفتیم بیرون و بچه خوراکی چیزی دلش کشید داشته باشیم براش بخریم،، دائم بهش نگیم نداریم و از معمولی ترین چیزا محرومش کنیم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من مشکل مالی ندارم ولی با اون قسمت که بچه هرچی خاست بخریم مخالفم😁یه جاهایی باید بهش نه بگیمهر سری ب ...

کی گفته همه چی براش فراهم کنی؟

یا بذاری مفت خور اینا بار بیاد 

من مسألی گفتم که نیازه

من الان دختر ۵ ساله ام برم بیرون بگه دلم میخواد یک سیخ کوبیده بخرم بگم نه

عزیزه من این ارامس هیچ وقت تو کشوری مثه کشور ما ک دایم درگیر تورمه نمیشه اتفاق بیفته.خیلی اروپایی طو ...

با قسمتی از حرفاتون موافق نیستم،من به یسری از همکارا هم گفتم،یعنی چی که از نیازا بچه میزنید وحسرت یسری چیزا نقدماتی به دلشون میزارید که خونه فلان بگیرم یا ماشین فلان و...تهشم میگید برای خودش میمونه،خیر،درواقع برای رفاه خودتونه،وگرنه بچه نیازاش برطرف نشه که بعد۷۰سال میخواد نیراث از باباش بمونه،!؟همکار بود میگفت گوشت نمیخرم،گرونه،مرغ ماعی دوتا اونم،چون قسط ماشین باید بدم،خب برادر من ماشین۵۰۰تومنی نداشته باش،۳۰۰تومنی داشته باش،ولی بچت محروم نکن،یا بچم باشگاه نمیتونم بفرستم،قسط یخچال فلانو دارم،

خواهشا حداقل به اسم نداریم روح بچرو درگیر نکنیم

یسری اواسط شهریور بود،دختر همسایه اومده بود خونمون چند ساعت،گفتم مبارک باشه کلاس اولی شدنت،برگشت گفت ای بابا،پول نداریم یه کیف بخرم ۴تا کتاب بزارم توش،معلومه حرف مادر شنیده،

خب اون که خرید،حالا با هر روشی،ولی چراا ذهن وروح بچرو بااین حرف درگیر کرده بود

بله... به قول مادرشوهرم بچه عزیزه ولی تربیتش از اون عزیزترهمنم موافقم که هرچی بچه خاست نباید براش فر ...

آره منظور من این بود

منظورم این نبود هرچی لب تر کنه بگیم چشم

منظور چیزهای که یک پدر و مادر وظیفه دارن در قبال فرزندانشان بشه فراهم کرد 

اینکه مثلا هر بار بری بیرون بچه بگه من پیتزا یا کباب یا ..... میخوام و بخری ، همچین کار خوبی هم نیست ، بچه باید یاد بگیره قرار نیست هر چیزی که اراده کنه آنی براش فراهم بشه ، باید صبر کردن رو یاد بگیره ، قناعت کردن یاد بگیره ، بدونه زندگی همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه ، گاهی اوقات سختی هست و گاهی راحتی ، باید تلاش کردن یاد بگیره و ..

اونجوری یه بچه لوس و از خود راضی تربیت میشه و وقتی بره تو جامعه میفهمه از این خبرا نیست 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
بنظرم اون بچه ای که تا ۲۵ سالگی دستش تو جیب باباش باشه مفت خوری بیش نمیشه

ببخشید که این دوره و زمونه یا با پول با پارتی میشه سرکار رفت و وقتی طرف سرمایه نداشته باشه هم نمیتونه شغل آزاد راه بندازه