2777
2789
عنوان

با چی اعتماد به نفس میگیرید😉

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 33 پست
چراحیفه ک

نمیدونم از اول اینجوری نبودم از بس بیرون نرفتم دیگه نمیتونم تو جمع برم و چیزی هم ندارم بگم خوشگلم با خاصم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتماد به نفس برش برشه

اینطوری نیست که بتونی بگی فلان چیز باعث شده توی همه ابعاد زندگی اعتماد به نفس پیدا کنم 

نه 

من به شخصه توی مهارت هام اعتماد به نفس دارم 

توی روابطم اعتماد به نفس دارم 

سخنرانی خوب میکنم و اعتماد به نفس صحبت توی جمع دارم 

ولی بعضی جاها هم اعتماد به نفس ندارم مثلا چهره خیلی خوبی دارم  ولی اندام خوبی ندارم برای همین توی باشگاه اعتماد به نفس ندارم 😅

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
نمیدونم از اول اینجوری نبودم از بس بیرون نرفتم دیگه نمیتونم تو جمع برم و چیزی هم ندارم بگم خوشگلم با ...

همه انسان ها در حو خودشون زیبا هستن

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

سالم زیستی از اینکه هر روز سعی میکنم ادم بهتری باشم از اینکه نگاه خدا بهمه از اینکه بدجنس نیستم مهربونم خب البته ظاهرم هم بی تاثیر نیس

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
اعتماد به نفس برش برشهاینطوری نیست که بتونی بگی فلان چیز باعث شده توی همه ابعاد زندگی اعتماد به نفس ...

حق++

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

نمیدونم بیرون میرم تو جمع استرس میگیرم میترسم سوتی بدم یا به حرفام و رفتارم بیش از حد فکر میکنم بخاط ...

خیلی حیفه

بهتر نیس از یسری کلاسا شروع کنی

سالم زیستی از اینکه هر روز سعی میکنم ادم بهتری باشم از اینکه نگاه خدا بهمه از اینکه بدجنس نیستم مهرب ...

++++عالی

اعتماد به نفس برش برشهاینطوری نیست که بتونی بگی فلان چیز باعث شده توی همه ابعاد زندگی اعتماد به نفس ...

واقعا سخته من چند وقت مریض شدم پایین تنم آب شد دیگ دوس ندارم باشگاه و استخر برم ولی بزور میرم تو که باشگاه میری چرا با ورزش و تغذیه خودتو روبه را نمیکنی البته اکثر هیکلای باشگاه عملی تست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

چه کلاسی؟مشاوره رفتم فایده ای نداشت

از کلاس هایی ک با حضور دیگران هست

مثلا وقتی محدودیت و مشکل مالی نداری گلاس های موسیقی  نقاشی  ارایشگری خیاطی واقعا عالی هستن 

باعث تعامل و افزایش اعتماد به نفس میشن

واقعا سخته من چند وقت مریض شدم پایین تنم آب شد دیگ دوس ندارم باشگاه و استخر برم ولی بزور میرم تو که ...

لاغری به نظرم از چاقی بهتره حداقل مریض نمیشی من پونزده کیلو اضافه وزن دارم پره دیابت شدم 

الان هم باشگاه نمی‌رم دو ماهه زایمان کردم منتظرم بشه سه ماه یه باشگاه آنلاین ثبت نام میکنم  

بعدش هم دو تا از دوستام مشاور تغذیه هستن رژیم های یکی شونو خیلی دوست دارم محدودت نمیکنه که چی بخور چی نخور فقط یاد میده غذات هر چی هست چقدر بخوری ،میان وعده هم از خوراکی های محبوب خودم می‌ذاره این یه ماه بگذره ان شاالله یه رژیم تغذیه اصولی میگیرم ورزش هم کنارش

خیلی دیگه چاق و چله شدم داغون شده هیکلم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳