2777
2789
عنوان

فقط اگر چنین شرایطی دارید باید بچه دار بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 58 پست
من مشکل مالی ندارم ولی با اون قسمت که بچه هرچی خاست بخریم مخالفم😁یه جاهایی باید بهش نه بگیمهر سری ب ...

سلام

منم با سیستم بدست آوردن طبق اصول موافقم 

خودمون هم هر چی می‌خواستیم باید بدست میاوردیم 

یعنی مثلا چهار تا ۲۰ بگیریم 

یک ماه جاروی خونه رو انجام بدیم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

با قسمتی از حرفاتون موافق نیستم،من به یسری از همکارا هم گفتم،یعنی چی که از نیازا بچه میزنید وحسرت یس ...

بنظرم بچه هم باید سختی کشیدن یاد بگیره چ اشکالی داره مگه تا ابد همه چی گل و بلبل هست پدر و مادر از دنیا برن بعدش باید چ کنه ی بچه ایزوله و پاستوریزه ک تا وارد جامعه بشه نمیتونه دوام بیاره.من میگم هرچی بجای خود.الان من خودم بچم ۳ سالشه هر سری بریم بیرون چیزی نمیخرم یا همیشه لباس مارک و نو تنش نمیکنم باید بدونه همیشه جواب مثبت نداره خواسته هاش هرچند بچه من خواسته زیادی نداره کلی میگم.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم اون بچه ای که تا ۲۵ سالگی دستش تو جیب باباش باشه مفت خوری بیش نمیشه

کی گفته دستش تو جیب باباش باشه؟

باباش اتفاقا باید مجبورش به کار کنه اما با روش صحیح با تربیت صحیح..

نه این که بدبخت از سر بیچارگی خانواده اش از استرس و دغدغه برای خانواده اش تحت فشار باشه هرکاری باشه بکنه ..

نه اینکه یک ماه بیکار باشه عذاب وجدان داشته باشه وقتی بیچارگی خانواده اشو تماشا می‌کنه ‌..

بچه که درست تربیت بشه تو آرامش روحی و روانی بزرگ شده باشه اکثرا ۹۰ درصدشان دیدم قبل از بقیه بچه ها دنبال کار و پول و مستقل بودن میرن

اینکه مثلا هر بار بری بیرون بچه بگه من پیتزا یا کباب یا ..... میخوام و بخری ، همچین کار خوبی هم نیست ...

حس میکنم شما خودتونو می‌زنین به اون راه که از قصد متوجه حرف اسی نشین 

وگرنه حرفش کاملا واضح و روشنه 

اتفاقا یه ویدیو تو اینستا دیدم که یه پدر برای پسرش آیفون ۱۳ خریده بود و مغازه دار فیلم میگرفت و میگفت به به عجب پدری و .. پسره نهایت ۱۰ سالش بود ، گوشی رو انداخت رو میز و میگفت چرا برام آیفون ۱۶ نخریدی و ناراحت و عصبانی بود ، اینا نتیجه هر چی بچه خواست بگی چشم هست که مثلا بچم عقده ای و سرخورده نشه ، ولی تهش شده یه بچه ازخودراضی طلبکار و قدر نشناس 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
ببخشید که این دوره و زمونه یا با پول با پارتی میشه سرکار رفت و وقتی طرف سرمایه نداشته باشه هم نمیتون ...

حالا پولدارای الان همه از زمان کوروش و داریوش پولدار بودن!!!ن بابا ....

پدرشون ده سال زمین خریده الان شده خدا تومن و پولدار شدن!منفعت برا کیه؟برا بچشون

بالاخره شیر بز برا بزغاله اس بقول قدیمی ها

پدر و مادر هرچی داره برا بچس

حالا پولدارای الان همه از زمان کوروش و داریوش پولدار بودن!!!ن بابا ....پدرشون ده سال زمین خریده الان ...

حالا بچه هم سختی بکشه بنظرم ب اخرش می ارزه

سلاممنم با سیستم بدست آوردن طبق اصول موافقم خودمون هم هر چی می‌خواستیم باید بدست میاوردیم یعنی مثلا ...

سلام گلم آره منم منظورم نیازای ضروری بچه نیست که اون جز وظایف پدر و مادره 

ولی برفرض مثال پسر من کارت کیمدی خیلی دوست داره

من براش قانون گذاشتم پنج روز که مسواک به موقع بزنه..جوراباش رو از مدرسه میاد بشوره..تکالیف به موقع انجام بده. اتاقش مرتب کنه.سرساعت بخابه شب..صبح به موقع و خوش اخلاق بیدار بشه...فرمش رو بپوشه و کفشاشو تمیز کنه و بره مدرسه و سرویس رو معطل نکنه از همه مهمتره واسم بخاطر بحث وقت شناس شدنش

بعد از پنج روز من واسش یه کارت کیمدی میخرم

البته فقط 25هزار پولش هستا😁

ولی خیلی براش باارزشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بنظرم بچه هم باید سختی کشیدن یاد بگیره چ اشکالی داره مگه تا ابد همه چی گل و بلبل هست پدر و مادر از د ...

اصول تربیتی که همیشه اکی ندی تو آن واحد به خواسته خیلی فرق داره با محروم کردن از نیاز ها،شما همیشه نمیخری،ولی درکل میخری،ولی خیلیا با طرز تفکر اشتباه میگن بچه سختی بکشه که خونه وماشین و...بگیریم،یا کلا پول رو پول بزاریم،این بده

حالا پولدارای الان همه از زمان کوروش و داریوش پولدار بودن!!!ن بابا ....پدرشون ده سال زمین خریده الان ...

خب همینه دیگه وگرنه کسی که توان مالی نداشته باشه که نمیتونه ملک بخره 

کی گفته دستش تو جیب باباش باشه؟باباش اتفاقا باید مجبورش به کار کنه اما با روش صحیح با تربیت صحیح..نه ...

والا هزار تا خانواده دیدم که بچهاشون به اجبار مالی رفتن سرکار ولی خانواده ارامش روحی روانی داشتن و الانم موفقترین افرادن مثل دکتر نبی و دکتر حسابی و..

از اونور تا دلت بخواد خانواده میشناسم که از فرق سر تا نوک انگشت پای بچش تا صد سالگیشم تامینه ولی دریغ از ارامش روانی

ارامش روانی یه فاکتورش پوله اونم نه به این غلظتی که شما میگی

سلام گلم آره منم منظورم نیازای ضروری بچه نیست که اون جز وظایف پدر و مادره ولی برفرض مثال پسر من کارت ...

وای امان از کارت کیمدی 

من سری کاملش رو باید بخرم ۵۰۰ و خورده ای هست

ولی بچه های جاری ام باید سه ماه دولینگو ریاضی رو بدون اینکه حتی یه روز رو از دست بدن تمرین کنن

😃

دقیقا منظورم همینه 

بجز غذا و پوشاک این بهترین نوع تربیته

خودم سوم راهنمایی بخاطر کفش کاترپیلار خردلی دو ماه خونه جارو کردم 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

سلام گلم آره منم منظورم نیازای ضروری بچه نیست که اون جز وظایف پدر و مادره ولی برفرض مثال پسر من کارت ...

خب اینکارا درسته اسی به طور کلی میگه کسی که به نون شب ش محتاجه بچه نیاره بگه خدا روزیشو میده

وقتی هی بگی بچه ارامش داشته باشه وای نمیدونم تو بهش نگید اوف میشه نمیدونم هر چی حواست باید بخریم یا حتما شهربازی و پارک باید هر هفته یا هرماه بره جز پرورش بچه های لوس و چندش ک ب وفور دورمون زیاد شده متیجه دیگه نداره  بعد تا ی دعوا ریز بشه تو خانواده بچهه فراری میشه از هر دری ب تو میشه‌.بچه هم قراره ادم بزرگ بشه پس باید اب دیده بشه بنظرم

اصول تربیتی که همیشه اکی ندی تو آن واحد به خواسته خیلی فرق داره با محروم کردن از نیاز ها،شما همیشه ن ...

خب اونجوری ک نه.بخره ادم ب اندازه

ن اینکه از همه چیز بچه بزنی.

اندازه نگه دار ک اندازه نکوست